Face stranica "Krvi ti pajdo ta nisi i ti iz Poššja"

Dosta nam je politke, malo se našalimo i nasmijmo na njihov, pošuški, račun: Ako je netko mislio da se Poššani ne znaju šaliti na svoj račun debelo se prevario. Na vejzbuku postoji stranica “Krvi ti pajdo ta nisi i ti iz Poššja” na kojoj Posušani i Posušanke objavljuju viceve i šale o sebi.
Stranica ima u trenutku pisanja ovoga teksta preko 7000 lajkova, a mi smo vam pripremili mali izbor šala objavljenih na njoj.

Budi se Posušak iz kome nakon prometne nesreće, pa pita:
Gdje se ja to nalazim?
U sobi broj 11! – odgovori mu netko.
A jel’ u bolnici ili zatvoru?

Pita Posušjak purgera: Šta je to- zimi mi služi za grijanje, a ljeti stoji na drvetu, počinje sa Š ?
Ovaj se misli, misli, ne zna.
-Pa šporet krvi ti.
-Pa kako šporet stoji na drvetu?
-A krvi ti iss šta tebe briga di ja šporet držim liti!?

Cura i momak iz Poššja gledaju njegov BMW i kaže cura: Ne budi bolan seljak, zamrači ga !

Romeo i Julia na posuški način.
Romeo – izađi der!
Julija – Koje to?
Romeo – A krti isse, ko će bit?

Prolazi čovjek grobljem u Poššju i vidi ogroman kamen na jednom grobu, priđe da vidi zašto tu stoji, primjeti tekst urezan iznad koji glasi:
– Pajdo ako si kralj od čovika i prijatelja pomozi!!!!! HITNOOO! Pomjeri kamen ovaj što mi na duši stoji kriiti i olakšaj mi muke koje mi na duuuši stoje i koje mi smetaju u životu.
Čovjek kreće da pomogne te pomjera kamen, gura ga, vuče, sa svih strana……Posle podužeg mučenja je uspio pomjeriti kamen… tek odjednom ugleda natpis koji stoji na mjestu kamena:
– Pajdo, aj ako si pravi čovik i kralj, kriitiii isse vrati ovaj teški kamen nazad da zajebemo još nekoga!

umre posušak i dođe pred sv.Petra. -sv.Petar: di bi ti volio ići u raj ili u pakao? -posušak: ma svejedno samo nek je blizu granice..!!

Otvorili dva posusšaka restoran i uđe neki stranac. ‘Do you speak english?’
Ova dvojica samo slegnuše ramenima. ‘Sprechen sie deutsch?’ Opet ga nisu razumjeli… ‘Lei parli italiano?’ Čovjek se pokupi i ode, a reče jedan posušjak drugom: -‘Trebalo je da naučimo neki strani jezik’. -‘Ma vidiš da ti jezici ničemu ne služe. Eto i on zna tri pa je ostao gladan’

Doša Posušak kod doktora i kaze mu: Doktore treba mi potvrda da nemogu radit.
Doktor: Pa šta vam fali???
Posušak: Pa ta potvrda krti issee!!!

Doša ti pošušanin u njemačku i sada hoće da kupi kruh a ne zna njemački , pa reče na hrvatskom imate li kruha , a na to zavika prodavačica was , was , reče pošušanin ja ja boga ti vas neću pola !!!!

Došla dva posušaka u Zagreb i ugledaju one pokretne stepenice i pita jedan drugoga pajdo krti isss kako se ovo šaluje?

Sjede dva invalida u kolicima jedan posušak drugi gruđanin i pecaju ribu,kad uhvatiše zlatnu ribicu,i kaže ona njima ako me pustite ispunit ću vam jednu želju.I tako i bijaše sutradan opet na istom mjestu se njih dva sastadoše kad pita posušak gruđanina sta si ti zaželio kaže ovaj njemu,bolan vidiš li da nisam više u kolicima ispunila mi se želja,a sad ovaj pita posušaka šta je s tobom,šta si ti zaželio….na to će posušak pajdo gledaj velga krti iss…

OBAVIJEST:
Na Vraniću jučer rođena beba koja je već od ranije poznata policiji.

Bili u pustinji Gruđanin, Širokobriježanin i Posušanin. U toj pustinji se nalazilo samo jedno drvo, ali nekim čudom i jedan vuk. Napadne vuk njih trojicu i oni počeli trčat, ali stigne njih vuk. Širokobriježanin će se napravit pametan i posut će mu šaku pjeska u oči, ajd dobro vuku malo zatamni put ali vuk je i dalje nastavio trčat za njima. I dođe Gruđanin baci mu 2 šake pjeska u oči i isto tako vuku zatamni put ali i dalje vuk trči za njima. I popnu se na drvo Širokobriježanin i Gruđanin, a Posušak sjedi ispod drveta. Govore nju njemu oni : ” popni se i ti napast će te”. A Posušak će njima ” Krti isse neće mene, nisam mu ja baca pjesak u oči”!

Šta uradi Posušak kad vidi krokodila? Pa zalipi ga na majicu krti isse !!!

Evo nešto istinito : Putovao Viranin iz Njemacke kući s busom i pita njega jedna gospođa :Gospodine oćete vi do prozora? Kaže on: Ma jok ja ću do Posušja..

Kako Posušani vježbaju matematiku? – Dođu pred kafić i saberu se, onda uđu u kafić i oduzmu se

Došle tri gospođe u tropicanu na kavu i naruče macchiato…a konobar nema pojma sta je to i ode do šanka i misli se kvti koji je to k….c. Vrati se do gospođa i reče:
A krti isse sinoć došla neka zajebana ekipa,zapili se i popili sav macchiato što smo imali!

Hvalili se Englez Francuz i Posušak kako su im dobre žene. Kaže Englez da vidiš moju prava mačka! Veli Francuz da vidiš moju ko tigrica! Ne zna Posušak šta će te veli a krvi mi isss ni ona moja ne liči na isana!

Došao Posušak u trgovinu i pita pošto su harmonike. Kaže prodavač: “Ne prodajemo ih Pusušanima” Nakon dva dana vrati se Posušak i pita: “Krvti, kako si znao da sam iz Poššja?”. “Ovo nisu harmonike nego radijatori.”

Udavale se tri kćerke: jedna za Širokobriježanina, jedna za Mostarca, a jedna za Posušaka. Otac od tri kćerke svakom od muževa je dao po 2,000 €, kao miraz i muževi mu rekli: “Jako velikodušno od vas. Kada želite da vam to vratimo?” “Kad umrem, stavite mi u lijes.” I za dvije godine, otac je i umro. Prvi dođe Širokobriježanin i položio 2,000 € u lijes, došao Mostarac, položio i on 2,000 €. Zadnji je došao Posušak. Napiše on ček na 6,000 €, stavi ga u lijes i uzme onih 4,000 €..

Došlo 1. biciklo u Rakitno,kaže mali Rakićanac: “aj pajdo kad se okoti dat ćeš mi jednog”

posusje-online.info

15 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.