Izgorio hotel na Kupresu!

Požar koji je zahvatio novoizgrađeni hotel „Panorama“ na Kupreškoj visoravni pričinio je veću materijalnu štetu, priopćili su iz MUP-a Herceg- bosanske županije. Požar je izbio sinoć oko 19 sati, a njegovo širenje i veća šteta spriječeni su zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca iz Livna, Tomislavgrada i Posušja koji su uz pomoć mještana i gostiju požar stavili pod kontrolu oko 23.30 sati, rekao je Srni glasnogovonik  Uprave policije MUP-a Ivica Vrdoljak.

Vrdoljak je potvrdio da uviđaj na licu mjesta radi utvrđivanja uzroka požara i prve procjene štete od jutros vrše pripadnici PP Kupres, MUP-a i županijski tužitelj iz Livna Mladen Stojanović.

Prema njegovim riječima, u objektu koji je zahvatio požar  nije bilo gostiju, jer se radi o novoizgrađenom hotelu koji još nije u funkciji u kojem je navodno boravio samo vlasnik.

Livanjski vatrogasci rekli su da bi uzrok požara mogao biti kamin, odnosno dimnjak kamina koji je nestručno napravljen s čeličnom cijevi koja se zagrijala i zapalila izolacijski plastični materijal na zidovima prostorije u kojoj se nalazi.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.