Evo što žene trebaju napraviti da se njihovi muškarci osjećaju kao kraljevi

Kakve su to sitnice koje jednostavno treba napraviti kako bi se podiglo raspoloženje muškarcima? Na Redditu su mnogi muškarci odgovarali na to pitanje.

1. Zajedničko vrijeme

Radim prilično puno, između 60 i 70 sati na tjedan. Kad imam cijeli dan slobodan, moja supruga se jako veseli jer možemo zajedno provoditi vrijeme – i to mi jasno pokazuje! To je sjajan osjećaj!

2. Pažnja

Bilo kakvi komplimenti!

Kad mi kaže da sam privlačan.

Imam koju kilu previše, ali kad mi kaže da me voli takvog ili da joj se čini da sam smršavio malo ili kad mi kaže da izgledam dobro u nekoj odjeći – uvijek se tada nasmijem.

Dovoljno sam star da mogu živjeti bez potvrde od društvenih medija ili stranaca, ali trebam to od svoje supruge. Muškarci rijetko dobivaju pažnju i komplimente, ali ja sam inače nesiguran i nisam baš samouvjeren.

3. Nježnost

Masaža ili grebuckanje po leđima te zatiljku… Nemam pojma zašto, ali to mi je taaakooo dobro!

4. Mali pokloni

Moja supruga mi je nedavno poklonila cvijeće. Nikada nisam pomislio da ću se toj sitnici toliko veseliti!, piše Miss7.

5. Vrednovanje

Nekada smo planirali kako ćemo oboje raditi, ali nakon rođenja našeg sina je moja žena imala osjećaj kako treba ostati kod kuće uz njega. Kako bih joj to omogućio, našao sam si posao koji ne volim baš previše, ali nam pokriva troškove. Znam da to zvuči staromodno i neugodno mi je to priznati, ali da ozbiljno to misli te kaže “Hvala što ideš na posao!”, vjerojatno bi me rasplakalo od sreće.

6. Zagrljaj

Ponekad me moja draga jednostavno zagrli i to je totalno super! Često je baš to ono što trebam… naime, povremeno se osjećam jako loše i nekako ne mogu razgovarati o tome. Ti zagrljaji u tim trenucima su poput pojasa za spašavanje te mi daju osjećaj da ne moram baš sve sam.

Zvuči prilično jednostavno za napraviti, zar ne? Naravno, ako se partner također trudi da se ti osjećaš poput kraljice! Naime, ako si netko želi od svoje supruge “Hvala što ideš na posao!”, trebao bi joj valjda reći “Hvala što se brineš o našem sinu!”

(www.jabuka.tv) 

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.