Evo kako se Kolinda Grabar-Kitarović snašla kao glumica – Jabuka.tv

Evo kako se Kolinda Grabar-Kitarović snašla kao glumica

Već se neko vrijeme priča kako je Kolinda Grabar-Kitarović dobila gostujuću ulogu u popularnoj humorističnoj drami koja se prikazuje na Novoj TV, a u srijedu navečer gledatelji su imali priliku vidjeti kako je odglumila ulogu – predsjednice.

Kolinda Grabar-Kitarović nakratko je “vratila” svoj mandat, ali naravno samo za potrebe sudjelovanja u seriji “Dar Mar”. Kako je ranije izjavila, očekivala je da će snimanje dulje trajati, no brzo je to odradila.

Bilo mi je super moram reći. Malo sam se iznenadila kad sam dobila poziv. Nisam puno razmišljala jer mislim da u životu treba prihvatiti svaki izazov, sve što se nudi. Iskreno došla sam se zabaviti malo ovdje, izjavila je nedavno za IN Magazin Nove TV.

Ispričala je kako joj je bilo naučiti tekst.

Moram reći da sam ga malo više improvizirala svaki put, nisam od riječi do riječi jer ja ne mogu naučiti od riječi do riječi. To je bio najveći izazov i naravno nekako osloboditi se i biti prirodan pred kamerama jer uvijek kad vidite kameru, svi se malo odrvenimo i svi smo malo, malo više neprirodni, priznala je bivša hrvatska predsjednica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dar Mar (@dar.mar.novatv)

Obožavateljima serije poznato je da se radnja u ovoj seriji odvija u 2019. godini, godini kada je Grabar-Kitarović bila predsjednica države. Njezina uloga povezana je s likom djevojčice Linde Grob koju glumi Mia Mikulec. Dobila je ulogu školarke koja se silno želi baviti politikom i želi biti predsjednica Republike Hrvatske, a uzor joj je upravo predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, prenosi Tportal.hr.

Kći dizajnerice interijera Mirjane Mikulec bila je ispričala svoje iskustvo sa snimanja.

Predsjednica jako dobro i jako lijepo glumi, bilo je prefora s njom. Prvo sam se onako sramila, pa sam imala scenu da sam morala plakati, ali kako sam bila tako uzbuđena, nisu mi suze uopće mogle ići. Bila sam toliko uzbuđena mislila sam, a što ću sad napravit. Toliko mi je smijeh bio na licu, nije mogao se spustiti dolje, izjavila je djevojčica.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.