Evo kako je Wengerov odlazak komentirao njegov rival Mourinho | Jabuka.tv

Evo kako je Wengerov odlazak komentirao njegov rival Mourinho

Arsene Wenger nakon 22 godine napustit će Arsenal, objavio je to danas francuski trener. Klub će napustiti na kraju sezone.

Nakon pomnog razmatranja i razgovora u klubu, osjećam da je pravo vrijeme da odstupim na kraju sezone, objasnio je Francuz.

Reakcije na njegovu odluku stižu iz cijelog svijeta, a mnoge je najviše zanimala ona njegova velikog rivala Josea Mourinha. Njih su se dvojica nebrojeno puta verbalno zakačila, a bilo je i trenutaka u kojima je došlo do ruba fizičkog obračuna. No, danas se Mourinho ponio gospodski, piše Večernji List.

Ako je sretan, i ja sam sretan. Ako je tužan, i ja sam tužan. Uvijek želim najbolje mojim protivnicima. Za mene je to poenta. Ako je zadovoljan odlukom koju je donio i raduje se sljedećem poglavlju karijere i života, zaista sam sretan zbog njega, rekao je Mourinho i dodao:

Znam što znači osvojiti tri naslova prvaka Engleske, sedam FA kupova i ne samo to. Znam što je radio u Japanu i Francuskoj, što je dao Arsenalu, čak i u razdoblju bez titula. Ponavljam, ako je zadovoljan odlukom, ja sam zaista sretan, ali se nadam da se neće povući iz nogometa.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: