Deadpool 2: Ove godine osjetno je veći!

Marvelov brbljavi anti-junak se vratio! Veći, bolji i tu i tamo još gluplji nego ikad prije. Kada super vojnik krene u ubilačku misiju, Deadpool je prisiljen razmišljati o prijateljstvu, obitelji i što to zapravo znači biti junak – sve to dok razvaljuje 50 različitih guzica. Jer, ponekad, da bi napravio sve kako treba moraš igrati prljavo, piše Večernji List.

Nakon velikog uspjeha prvog filma, Ryan Reynolds vraća se ulozi Deadpoola, a ovog puta priča je još napetija i zabavnija. Ryan Reynolds ne samo da je ponovno preuzeo glavnu ulogu u filmu nego je također surađivao na pisanju scenarija i producirao nastavak. David Leitch, redatelj „Johna Wicka“ i „Atomic Blonde“, zadužen je za unošenje još više kaskaderskih akrobacija, još više akcije i još više stila u novi nastavak. Leith je izjavio:

Imao sam čast i privilegiju pomoći stvoriti nekoliko različitih zanimljivih svjetova, ali ‘Deadpool’ je nešto posebno – prvi film je reinterpretirao suvremenu akcijsku komediju. Original je uistinu izuzetan, a cijeli svijet koji je bio stvoren čini se toliko velikim da u priču možete unijeti vlastiti kreativni pristup, a još uvijek ostati vjerni izvorniku.

Deadpool 2 snimao se 75 dana, od lipnja do listopada 2017., u Britanskoj Kolumbiji, u Kanadi. Osim na ulicama centra Vancouvera, u bolnici Riverview i trafostanici Port Mann, filmska ekipa snimala je i u studiju Mammoth u Burnabyju. Scene u sjedištu X-Mena snimljene su na sveučilištu Royal Roads University. Kostimografi Kurt & Bart nedavno su radili na filmovima „Ghost in the Shell” i „“The Hunger Games: Mockingjay” – 1. i 2. dio.

U novom nastavku DEADPOOL kreće u potragu za novim super junacima kako bi se zajedno borili protiv glavnog negativca Cabela kojeg tumači Josh Brolin.

U nastavku pogledajte finalni trailer filma DEADPOOL 2

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.