Ekstremna hrvatska ljevica digla uzbunu zbog Blanke Vlašić koja brani brak

Potpis Blanke Vlašić, hrvatske proslavljene visašice, jedne od najboljih hrvatskih sportašica u povijesti, na inicijativu ‘U ime obitelji’, koja je posljednjih dana izložena brutalnim napadima od strane uličnih bandita, koji su svoju motivaciju našli u govoru mržnje koji propagiraju pojedine hrvatske tiskovine i portali, izazvao je reakciju netolerantne Hrvatske, koja svako drugo mišljenje, a koje se ne uklapa u njihov mentalni sklop, njihov način razmišljanja naziva fašističkim, nazadnim te sličnim pogrdnim imenima.

Na žalost danas se u Hrvatskoj u ljevičarskim medijima ne smije puno braniti kršćanski svjetonazor jer je u ‘modi’ ateistički svjetonazor koji se protivi incijativi ‘U ime obitelji’ koja prikuplja potpise za raspisivanje referenduma kojim žele zaštititi brak kao zajednicu muškarca i žene.

Evo što se zamjera Blanki Vlašić?

‘Draga Blanka,

Ti ne predstavljaš samo sebe, svojeg oca i svoju uzornu obitelj, ti predstavljaš i sve one proizvode od čije prodaje živiš! Tvoji sponzori su velike kompanije koje se trude prikazati u svjetlu društvene osviještenosti, tolerancije, potpore različitosti; velike kompanije u kojima rade i od kojih kupuju upravo ti pederi i lezbe, bipsići i ostali queerovci koji za Tebe, draga, predstavljaju izopačenost i gadost socijalne revolucije.

Sad je na tim kompanijama i šefovima njihovih marketinga da reagiraju (ili ne reagiraju) na ovaj tvoj nastup i pokažu koji je to stav njih i njihovih kompanija koje po svuda lijepe “društvenu odgovornost” kao okosnicu svojeg poslovanja. Ja sam svoju društveno odgovornu akciju obavio i njima javio da su kroz Tebe i Tvoje rečenice i oni jednostavno protiv.”

Autor ovog idiotskog pamfleta odlučio je tvrtkama Adidas, Podravka i Lidl uputiti pisma u kojima traži da se te kompanije, koje se predstavljaju kao društveno osviještene, ograde od stava Blanke Vlašić,. Naravno, pozvao je i sve čitatelje da i njegova pisma pošalju tvrtkama “na njihove kontakt mailove, Facebook stranice ili nekim drugim kanalom”.

U video prilogu možete vidjeti i čuti Blankinu izjavu.

(www.abcportal.info)

3 komentara

  • Budala,pa Blanka reklamira kompanije a ne homoseksualnost,misli li osoba koja joj se obratila pismom da bi mi normalni mogli prestati kupovati od spomenutih kompanija,ukoliko bi ova njena izjava imala štetne posljedice.Ma neka bude što ko hoće ali neka svoju intimu drži za sebe,a ne da propagira homoseksualnost kao trend.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.