Ekipa Grude Centar ponovno najbolja na MNL MZ Grude

Ovogodišnje izdanje MNL MZ općine Grude završeno je, a titula pobjednika pripala je ekipi Grude Centar.

Ekipa Grude Centar predstavljat će općinu Grude po sedmi put na završnici Lige Hercegovine koja će se ove godine održati u Mostaru.

Prvo je odigrana utakmica pionira za treće mjesto između ekipa Sovići/Gorica i Tihaljina. Slavila je ekipa Sovići/Gorica rezultatom 8:2. Strijelci za pobjedničku momčad bili su Mate Vokić, Marko Bušić po jedan i Luka Vlašić sa šest pogodaka, dok su za Tihaljinu pogotke zabili Josip Petrović i Andrija Kolak.

Uslijedila je finalna utakmica pionira, a sastale su se ekipe Grude Boboška i Drinovci. Slavila je ekipa Drinovci rezultatom 7:1. Strijelci za pobjedničku momčad bili su Tomo Leventić sa 2, Domagoj Čulina sa 4 i Stipe Pandžić jedan pogodak, dok je za Grude Bobošku pogodak zabio Ivan Zubac.

U utakmici za treće mjesto seniora sastali su se Ružići i Grude Pešija. Utakmica je završila rezultatom 3:3 pa je uslijedilo izvođenje udaraca s bijele točke te je ekipa Ružića ostvarila pobjedu rezultatom 6:5 i tako osvojila treće mjesto. Strijelci za pobjedničku ekipu su Augustin Mlinarević 2 pogotka, Ivan Bandić 2 pogotka, Marin Bilić, Mate Bandić, dok su za Grude Pešiju zabili Franjo Širić, Nikola Marić, Marko Ćorluka, Ante Marić i Jerko Miloš – Baja.

Odličnu finalnu utakmicu odigrali su Drinovci II i prošlogodišnji pobjednici Grude Centar. Ove ekipe su se sastale u finalu 2012. godine, a tada je ekipa Grude Centra slavila rezultatom 2:1 te u prošlogodišnjem finalu kada je ekipa Grude Centar nakon lutrije penala odnijela pobjedu rezultatom 5:3.

U sjajnoj utakmici sinoć slavila je ekipa Grude Centar rezultatom 3:0. Strijelci za pobjedničku ekipu bilo su Boris Miloš, Ivan Ćorluka i Ivan Šimić.

Nakon finalne utakmica uslijedila je dodjela nagrada.

Za pionire titula fair play pripala je momčadi Tihaljina. Ivan Majstorović (Drinovci) proglašen je za najboljeg vratara lige MZ. Titula najboljeg strijelca pripala je Luki Vlašiću. Najbolji igrač malonogometne lige MZ općine Grude 2018. je Domagoj Čulina iz ekipe Drinovci, piše Grude.info.

Titula fair play seniora pripala je momčadi Drinovci. Ronald Bilić (Ružići) proglašen je za najboljeg vratara lige MZ. Titula najboljeg strijelca pripala je Ivanu Ćorluki. Najbolji igrač malonogometne lige MZ općine Grude 2018. je Ante Ćorluka iz ekipe Centra.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.