Dvojicu homoseksualaca ubio ljubavnik iz lovačke puške?

Dvojica muškaraca, Dalibor Furtula (33) i Vladislav Pašalić (36), preksinoć su nađena mrtva u kući paljanskom selu Miošići. Netko ih je ubio iz lovačke puške. Tijela je našao Furtulin stric. On je u subotu navečer ušao u Daliborovu kuću te je na podu zatekao mrtva tijela. Odmah je pozvao policiju.

Mještani čuli hice

Tijela su u kući najvjerojatnije ležala nekoliko dana. “Mještani su nam ispričali da su u četvrtak navečer čuli nekoliko pucnjeva, ali im to nije bilo neobično budući da ovdje ljudi često pucaju na vukove koji im dolaze u blizinu kuća. Nitko nije ništa ni vidio budući da se Furtulina kuća nalazi na osami. Dva kilometra je udaljena od najbliže kuće”, rekao je novinarima izvor blizak istrazi. Policija je tek jučer obavila očevid budući da je u subotu već pao mrak kada su došli u kuću.

Pretražili su mjesto zločina u potrazi za tragovima. Kako doznajemo, već jučer su na ispitivanje privedena četvorica muškaraca. Zasad se još ne zna što se dogodilo u Furtulinoj kući. Mještani pričaju da su Furtula i Pašalić bili u homoseksualnoj vezi. Navodno je jedan od osumnjičenih bio Furtulin ljubavnik. Sumnja se da je najvjerojatnije on iz ljubomore ubio Furtulu i Pašalića. Istraga bi trebala pokazati što se točno dogodilo. Policajci su jučer pretraživali kuće osumnjičenih u potrazi za puškom. Tijela ubijenih ljubavnika odvezena su na obdukciju. Kako doznajemo, Furtula je upucan u grudni koš te ruku, dok je Pašalić imao rane od metaka na trbuhu i grudima.

Ubio ljubavnika

Inače, Dalibor Furtula je odranije poznat policiji. U Srbiji je proveo tri godine u zatvoru zbog sumnje da je ubio ljubavnika Miroslava Arsenovića (40), inače zaposlenika tamošnjeg Ministarstva vanjskih poslova. Furtula je 2006. priznao ubojstvo na Okružnom sudu u Beogradu. Tada je rekao da je ubio Arsenovića jer ga je te večeri maltretirao i vrijeđao te mu nije htio platiti usluge za oralni i analni seks. Naime, Furtula je tada izjavio da je došao kod Arsenovića nakon što se javio na oglas u kojem je stajalo “oralno zadovoljavam muškarce i plaćam”.

Sudu je rekao da je Arsenovića ubio udarcem pepeljare u glavu jer mu nije platio obećani novac. Inače, tijekom istrage je tvrdio da je 40-godišnjaka ubio jer ga je ovaj ugrizao za penis. Poslije dvije i pol godine Furtula  je pušten iz zatvora te se iz Srbije vratio u Pale gdje je jedno vrijeme zarađivao razvozeći sladoled.

 (Dnevni List/Jabuka.tv)

 

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.