Dvoje mrtvih, a 18 ozlijeđenih u masovnom sukobu migranata kod Bihaća

Dvije osobe ubijene su u srijedu navečer u sukobu migranata u bihačkom naselju Žegar.

U srijedu u 22:15 sati Policijska postaja Bihaća zaprimila je telefonsku prijavu od građanke iz mjesta Žegar koja je prijavila da je na Žegarskom polju, lokacija između naselja Žegar u pravcu planine Plješevice, došlo do masovnog sukoba između veće skupine migranata, te da ima ozlijeđenih, kazao je Feni glasnogovornika MUP-a Unsko-sanske županije Ale Šiljdedić.

Na mjesto je upućeno više policijskih patrola koje su potvrdile navode prijave.

Utvrđeno je da su dvije osobe smrtno stradale, deset osoba je teško ozlijeđeno, a osam lakše. Radi se o državljanima Pakistana, a sve ozljede su nanesene hladnim oružjem, nožem, kao i tupim predmetima, drvenim palicama. Prema njihovim izjavama oni su napadnuti od druge skupine migranata podrijetlom iz Afganistana, kazao je Šiljdedić.

O svemu je obaviješten tužitelj koji je konstatirao da se radi o kaznenom djelu ubojstva. U tijeku je istraga kao i potraga za izvršiteljima.

Nažalost, teren je malo nepristupačan, pretražuje se teren, ali najvjerojatnije su se osobe koje su počinile ovo kazneno djelo već uputile u pravcu Hrvatske. Ovo je jedno od onih divljih šatorskih naselja koje se grade na području cijelog USŽ-a i migrant odavde kreću na nelegalni prelazak granice, kazao je Šiljdedić.

Trenutno u Žegaru nakon izbijanja sukoba između migranata

Trenutno u Žegaru nakon izbijanja sukoba između migranata

Posted by Biscani.net on Wednesday, 30 September 2020

(Fena)


6 komentara

  • Kakve veze imaju kantine s ovim migrantima ha ha ha ,danas svatko stvarno koristi internet.I HercegBosna se piše s velikim slovom B,nisu Hrvati samo u Hercegovini.A ovi ionako teže da idu na Zapad,a iz Hrvatske i kod nas odlaze i naši ljudi masovno .

  • Ovo su oni mirni mladici, migranti i malo su seksi… Tako ih prestavlja bosnjacki vrh. Dzafirovic i Selmo… Nije zgodno placati ratne dugove pakistanu. Zato im nije pasao Radoncic. Bakir i SDA vode politiku unistenja BiH, drzave u koju se zaklinju.

  • Onaj zločinac Cikotić kaže da će ovi razbojnici povećati turistički promet. Drugi krvavi zločinac Džaferović na bavlja im dokumente. Fašističko-islamistička propaganda iz Teherana (Sarajeva) okivala ih je u zvijezde kad siu počeli dolaziti, a u Krajini su ih čekali raširenih ruku s kahvom i rahat-lokumom. Trebalo im je puno vremena za shvatiti da imaju posla s kriminalcima, lopovima, nasilnicima, isilovcima, silovateljima i palikućama. Još su donijeli stotinu bolesti i zaraza. Eto im sad.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.