Dva Crnogorca s 10,5 kilograma skunka pala na Bijači

Službenici Postrojbe granične policije Doljani na MGP Bijača 3. svibnja 2017., oko tri sata ujutro, kontrolom Passata otkrili su 10,5 kilograma opojne droge skunk. U vozilu registarskih tablica Crne Gore prilikom izlaska iz BiH kontrolirani su dvadesetdevetogodišnji N. H. i dvadesettrogodišnji Ć. S. Opojnu drogu službenici su otkrili na više skrivenih mjesta u podvozju i prtljažniku Passata.

Državljani Crne Gore N. H. i Ć. S. lišeni su slobode zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo “neovlašten promet opojnih droga”. Očevid je obavljen uz asistenciju pripadnika Policijske uprave Ljubuški Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke. Vozilo i 36 paketa skunka pronađenih u Passatu privremeno su oduzeti.

Granična policija BiH u posljednje vrijeme bilježi najveće zapljene marihuane u BiH. U 2016., na području Trebinja u jednom slučaju zaplijenjena su 343 kg marihuane, a u druga dva 52, odnosno 13 kg. Prošle godine pripadnici GPBiH su pronašli i oduzeli više od tone marihuane i zasada Cannabis sative.

U kolovozu 2016. na granici ili u graničnom pojasu registrirano je 16 slučajeva oduzimanja opojne droge u većim i manjim količinama. Količine oduzetih opojnih droga i broj evidentiranih slučajeva značajno premašuju statistike iz prethodnih godina. Bolji rezultati rada proizvod su kontinuiranoga zalaganja pripadnika GPBiH na suzbijanju zlouporabe opojnih droga, ali i prioriteta u radu koje su postavili rukovoditelji policijske agencije, priopćeno je iz Granične policije.

(www.jabuka.tv)1 komentar

  • Samo da napomenem :Procitala sam naslov:Najvise droge dolazi priko Hrvatske!Zaboravili sloveniju,italiju,francusku,benelux!’!’a sada priko crne gore dolazi .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.