Druženje Massima s fanovima na prodajnim mjestima HT Eroneta

HT Eronet s ponosom najavljuje koncertnu turneju vrhunskog glazbenika Massima Savića.

Turneja započinje koncertom u Sarajevu, i to 8.3. u Domu mladih, nakon kojeg slijede koncerti u Zenici, 10.3. u Bosanskom narodnom pozorištu, Mostaru, 11.3. u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače i Tuzli 13.3. u Bosanskom kulturnom centru.

HT Eronet kao generalni sponzor ove turneje organizira druženje Massima Savića s obožavateljima na svojim prodajnim mjestima gdje će glazbenik potpisivati autogram karte.

massimo-plakat

Lokacije na kojima će druženje biti upriličeno su Eronet centar Sarajevo na adresi Branilaca Sarajeva 16 (preko puta Narodnog pozorišta), Eronet centar u Zenici na adresi Trg Alije Izetbegovića 69 b, HT Eronet centar, Kardinala Stepinca b.b. (Mepas Mall) Mostar i Eronet kiosk u TC Omega u Tuzli.

Druženje započinje u 12.30 sati na dane koncerata osim u Sarajevu, gdje je druženje zakazano za ponedjeljak 9.3.2015. također u 12.30 sati.

Fanovi, odnosno poštovatelji rada jednog od najkarizmatičnijih pjevača na ovim prostorima čija je odlika uistinu jedinstven vokal, imat će se priliku i fotografirati se sa svojim idolom.

(www.jabuka.tv)