Drumska razbojništva po Mostaru

Za protekla 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je šest prijava, navodi se u izvješću Operativnog centra Civilne zaštite HNŽ.

Radi se o jednom kaznenom djelu ‘Teška krađa’, jednom kaznenom djelu ‘Krađa’, jednom kaznenom djelu ‘Ugrožavanje sigurnosti’ i tri kaznena djela koja su svrstana pod ‘Ostalo’.

Iz Operativnog centra MUP-a HNŽ nismo uspjeli dobiti konkretnije podatke o navedenim kaznenim djelima, jer nas je dežurni operativac uputio na glasnogovornika MUP-a. Obzirom da je neradni dan, do informacija se nije moglo doći.

Međutim, kako Bljesak.info neslužbeno saznaje, tijekom protekle noći jednoj od policijskih patrola obratio se muškarac koji je prijavio da je njemu nepoznata osoba iz drugog vozila prijetila verbalno, ali i upotrebom pištolja. Događaj se zbio na Bulevaru.

Prema neslužbenim saznanjima, jutros oko 4 sata na cesti Mostar – Čitluk (kod skretanja na cestu koja vodi na brdo Hum), nekoliko muških osoba je prepriječilo put drugom automobilu, te su uz prijetnju pištoljem od vozača i suvozača uzeli novac, a nakon toga su pobjegli, piše Bljesak.info.

U HNŽ zabilježeno je šest slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

Osim toga policijski službenici zabilježili su 10 prometnih nesreća sa materijalnom štetom u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, priopćeno je iz Operativnog centra CZ.5 komentara

  • Nije ni čudo s obzirom da mostar ima više narkomana nego osnovnoškolaca. Žugaju nema posla a mole Boga da ne nađu posao. Kladionice i kockarnice cvjetaju u mostaru a dileri voze auta bolja od direktora firmi. Svaki dan neko razbojništvo, svako malo netko ubijen, a nitko se ne brine o zombijima što hodaju gradom.

    • nažalost u pravu si….samoorganizacirajmo se, nema druge..Policija i vlasti je u interesu da bude ovako, zato uzmimo zakon u svoje ruke

  • Nije čudo i zbog toga što mostarskom policijom i MUP-om rukovode nestručne lijenčine, kojima je jedino bitno dodvoriti se političarima i njima je pozicija sigurna. Tko te pita što narod živi u strahu od kriminalaca i razbojnika.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.