Drama u Zagrebu: Terezu Begović izbacili iz stana koji je pokojna glumica Ena dobila od grada

U stanu iz kojeg je izbačena, Tereza Begović je prvo devet godina živjela s pokojnom Enom koja je devedesetih stan dobila na korištenje od Grada Zagreba. No ispostavilo se da je riječ o stanu čiji vlasnici postoje.

Tereza Begović, 83-godišnja majka Mie Begović, izbačena je iz stana u zagrebačkoj Dežmanovoj ulici u kojem je nastavila živjeti nakon tragične pogibije svoje starije kćeri Ene, piše Jutarnji list.

Bojim se za mamu. Ne znam hoće li ona moći preživjeti ovaj novi udarac. Ne znam hoće li njezino srce izdržati. Strah me, rekla je Mia.

Dodala je da je njezina majka u šoku i da ne može vjerovati da se to dogodilo.

Iskreno, ni ja ne mogu vjerovati da je usred Zagreba, usred metropole jedne zemlje koja se diči time da je članica Europske unije, moguće da nemoćnu staricu policija izbaci na cestu poput psa, zabranjujući joj pritom da uzme svoje lijekove, odjeću i fotografije pokojne kćeri, govori Mia.

U stanu iz kojeg je izbačena, Tereza je prvo devet godina živjela s pokojnom Enom, gdje je nakon njezine smrti, nastavila živjeti kao zaštićena stanarka. Stan je devedesetih Ena dobila na korištenje od Grada Zagreba, no naknadno se ispostavilo da je riječ o stanu čiji vlasnici postoje, a koji su ga prodali novom vlasniku s kojim je Mijina majka sada na sudu.

(www.jabuka.tv)6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.