Drama na cesti kod Predsjedništva BiH u Sarajevu

Nesvakidašnja situacija privela se kraju u ponedjeljak oko 21.30 sati, kada je na mjesto događaja došlo terensko civilno vozilo. Uz pomoć policije, pod prisilom, žena je ugurana u automobil, uz vidno negodovanje, te su napustili mjesto događaja, prenosi N1.

U Sarajevu se u ulici Maršala Tita kod zgrade Predsjedništva BiH odvijala prava drama, gdje je nasred glavne prometnice sjedila žena s bebom u naručju, ne želeći se skloniti s ceste.

Ona je, kako su svjedoci ispričali, s tramvajske stanice otišla na cestu i sjela. Prvi ju je primijetio policajac Direkcije za koordinaciju policijskih tijela koji radi na osiguranju zgrade Predsjedništva, te je odmah pritrčao do žene i regulirao promet kako je ne bi netko udario automobilom, javlja Faktor.ba.

Međutim, žena je kategorično odbijala skloniti se s ceste te je u pomoć pozvana i sarajevska policija. Ona je, prema riječima očevidaca, policajcima navodno kazala da je samo “tenk može pomaći s ceste”.

Navodno se radi o Iman Sari – Agić, koja se ranije obraćala medijima za pomoć, navodeći kako je teško bolesna. Ona je ranije navodila kako su samo neki od njezinih problema bronhijalna astma, gastralgija, erozivna gastropatija, dislipidemija i druge dijagnoze koje su postavljene u nekoliko navrata.

Inače, sarajevska policija je početkom 2015. godine Agić uhitila u Vogošći, a pretresom stana koji koristi u toj sarajevskoj općini te njezina automobila, pronađeno je i oduzeto 45 grama spida, 14 paketića marihuane i kutija s hašišom.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: