Doris Pinčić nakon što je kupila kuću bez kredita, objavila da je dala otkaz

Nakon što je kupila kuću bez kredita i otkrila svoj recept za uspjeh, Doris Pinčić Rogoznica svoje je fanove iznenadila još jednom viješću: objavila je da odlazi s radija na kojem je radila posljednjih sedam godina.

“Dragi moji, sutra je moj zadnji dan na Narodnim radiju. Nakon skoro sedam prekrasnih godina suradnje odlučila sam da je vrijeme za neki novi put”, najavila je ona.

Tijekom svog ovog vremena na našoj zgradi družila sam se s ljudima koji su putem postali moji prijatelji i obitelj. Zato mi nije bilo jednostavno donijeti odluku o odlasku. Ali život je prepun promjena, očekivanih i neočekivanih. Svoj sam posao radila sa sto posto srca od prvog dana i bit će tako i sutra, zadnjeg dana, dodala je.

U nastavku je zahvalila svojim vjernim slušateljima te im poručila da se odsad nalaze na istoj strani.

 

View this post on Instagram

 

Dragi moji, Sutra je moj zadnji radni dan na @narodniradio 🙈 Nakon skoro sedam prekrasnih godina suradnje odlucila sam da je vrijeme za neki novi put…❤ Tokom svog ovog vremena na nasoj zgradi druzila sam se s ljudima koji su putem postali moji prijatelji i obitelj. Zato mi nije bilo jednostavno donijeti odluku o odlasku. Ali život je prepun promjena, očekivanih i neočekivanih. Svoj sam posao radila sa sto posto srca od prvog dana i bit će tako i sutra, zadnjeg dana. ❤ Zahvaljujem se svima vama koji ste bili uz mene, koji ste me slušali, zvali, pisali sve ove godine. Zajedno smo plakali i smijali se, dijelili teške, ali i one divne trenutke kojih je bilo puno više.❤ Odsad pa nadalje smo s iste strane, iako ipak mislim da cu ja zauvijek biti najvjerniji slusatelj i obozavatelj onog sto ide u kategoriju #najboljadomacaglazba 💪😘 Imam lijepe ideje i planove za buducnost, hvala svima koji me pratite i inspirirate, uskoro vam pisem o svemu ❤ Za sada, do slusanja! 😘 P.s. Ne zaboravite kad se sretnemo zapjevati iz sveg glasa “Svirajte, svirajte, pjesmu ponesite njoooooj”📻🎤🎶❤

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Zahvaljujem se svima vama koji ste bili uz mene, koji ste me slušali, zvali, pisali sve ove godine. Zajedno smo plakali i smijali se, dijelili teške, ali i one divne trenutke kojih je bilo puno više. Odsad pa nadalje smo s iste strane, iako ipak mislim da ću ja zauvijek biti najvjerniji slušatelj i obožavatelj. Imam lijepe ideje i planove za budućnost, hvala svima koji me pratite i inspirirate, uskoro vam pišem o svemu. Za sada, do slušanja! P.s. Ne zaboravite kad se sretnemo zapjevati iz sveg glasa ‘Svirajte, svirajte, pjesmu ponesite njoooooj‘, zaključila je.

Prijatelji i fanovi su joj u komentarima poželjeli sreću, ali joj i dali do znanja da će im nedostajati.

“Sretno, kraljice”, “Idi tamo di te srce vuče, naša Zadranka”, “Predivna si i hvala ti što si nam sedam godina uljepšavala vrijeme”, “Jutra neće biti ista bez tebe, želim ti puno sreće u daljnjem radu”, “Falit ćeš mi svakog jutra na putu za posao, sretno u novim pobjedama”, pisali su joj oni, piše Index.hr. 

(www.jabuka.tv) 


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.