Doris Pack: BiH je puna korupcije, treba prestati investirati u političare i njihove džepove – Jabuka.tv

Doris Pack: BiH je puna korupcije, treba prestati investirati u političare i njihove džepove

”Put kojim je krenula BiH poslije potpisivanja Daytonskoga sporazuma bio je dobar, ali, nažalost, zadnjih deset godina BiH ide unatrag”, poručila je u utorak u Mostaru predsjednica Odbora Europskoga parlamenta za Jugoistočnu Europu Doris Pack.

”Zemlja je puna korupcije, politika se u sve miješa i to je šteta za državu. Treba investirati u obrazovanje, zdravstvo i infrastrukturu, jer to je za ljude dobro, a ne u političare i njihove džepove”, istaknula je Pack.

Kazala je kako je BiH je prelijepa zemlja te da se nadala kako će poslije potpisivanja Daytonskoga sporazuma postati prosperitetna država, posebice za mlade ljude.

Dodala je kako se u BiH mora više raditi na poticanju ulaganja u infrastrukturu i proizvodnju kako bi mladi, koji danas napuštaju zemlju, mogli lakše naći posao.

Predsjednica Odbora Europskoga parlamenta za Jugoistočnu Europu Doris Pack održala je predavanje na temu “Budućnost Europske unije” na Ekonomskom fakultetu Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru, a na kojem je govorila o europskoj budućnosti i općenito o situaciji na Balkanu.

(Fena)


5 komentara

 • Dobro zena kaze jos da nesto poduzme protiv ovih lopina politicara korumpiranih institucija ,da ukinu privatne skole u kojima dobijete diplomu preko noci i unistise one vrijedne ucenike i studente koji nemaju posla jer ih preteknu oni sa kupljenim diplomama.
  Nista od same price ako se nista ne poduzme da se stanje korupcije mita i kupovanja diploma ne zaustavi.

 • Hoće i Zakon o akcizama novi namet na narod malo im novaca i Zakon mio pio koji je i dosada bio nepovoljan a ako usvoje novi zakon pio mio devedeset posto budućih umirovljenika koji su radili 40 godina bi imalo 326 KM mirovine jer nisu uplaćivali doprinose i to kad navršiš 65
  godina a za 20 godina uplaćenog staža ne dobiva se u Bih mirovina
  .A kao na to ih tjera EU.
  Da ih trjera Eu imali bi ljudi mirovine kao i u Eu jedna godina 60 eura minimalno i dobiješ srazmjerno uplaćenom osiguranju mirovinu i za 1 ili 5 godina mirovinu.

 • Žena kumovala i pogodovala većini, a sada “prosipa pamet” o korupciji osoba koje je i sama instalirala. Govori čak da treba ukinuti i županije/kantone i svu vlast dati u ruke “jednom jedinom” narodu i centralizirati sve u Sarajstanu. Što ona provaljuje niti kokoš ispijena mozga ne bi trabunjala. Imamo najbolji i najjednostavniji i najpravedniji model u Švicarskoj i zašto se ne zalažu da se to primjeni i kod nas? E, pa oni, kao ni ona, se ne pitaju ništa, već sve odlučuje policajac “numero uno” u svijetu – USA i “čelnik slobodnog svijeta” kako sebi tepeskaju. A interesi su prirosni resursi – nafta prvenstveno i zbog toga smo postali interesna sfera odlučivanja Turkiša Erdogana i arapskog svijeta na čelu sa Saudijskom Arabijom, a znamo njihovu pravednost: nevjernika zakolji, nabij ga na kolac i ražanj, raščereči. dekaptiraj, siluj, bičuj, odreži komad tijela, kao i sva ostala “Božja pravednost šerijata i islama”.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.