Domagoj Vida umalo pao s autobusa, pogledajte kako ga je u posljednji tren spasio Subašić

Malo je sinoć nedostajalo da doček Vatrenih krene po zlu. Na društvenim mrežama pojavila se snimka vožnje Vatrenih autobusom, koja je u jednom trenutku umalo završila tragično, kada je Domagoj Vida odlučio, u vožnji, ustati na krovu, pri čemu je izgubio ravnotežu. Na sreću, priseban je bio Danijel Subašić, koji ga je uhvatio i spasio od pada.

Naime, tijekom vožnje po Savskoj naišli su na žicu razvučenu između tramvajskih sajli. Netko je srećom uočio opasnost, te su se nogometaši na vrijeme sagnuli i izbjegli nesreću.

No, to nije bila jedina izbjegnuta nesreća jučer, tijekom dočeka hrvatske nogometne reprezentacije. Na Instagram profilu, jednostavno nazvanom Zadarski đir, pojavila se snimka tijekom vožnje nogometaša prema Trgu. U jednom trenutku Domagoj Vida ustaje na krovu autobusa, no gubi ravnotežu, a u posljednji tren ga hvata vratar naše reprezentacije Danijel Subašić.

Bećar Vida kada je shvatio što se umalo dogodilo, prvo je skinuo šešir s glave, a potom se sagnuo i čvrsto zagrlio svog suigrača, ali prije svega velikog prijatelja, koji je spriječio nesreću.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.