Domagoj Duvnjak izvan terena barem do kraja prvoga kruga – Jabuka.tv

Domagoj Duvnjak izvan terena barem do kraja prvoga kruga

Domagoj Duvnjak definitivno je otpao za prvi krug Europskoga prvenstva. A za dalje ćemo vidjeti”, poručio je glasnogovornik Hrvatskoga rukometnoga saveza Ivica Maraš.

Nedugo nakon toga HRS se oglasio priopćenjem za javnost.

“Cijenjeni predstavnici medija,

šef liječničkog tima hrvatske rukometne reprezentacije dr. Krešimir Rotim obznanio je detalje o ozljedi najboljega hrvatskoga rukometaša Domagoja Duvnjaka:

‘Nakon što smo u splitskoj bolnici odradili ultrazvuk i magnetsku rezonancu utvrđena je ozljeda i hematom na mišiću lista desne noge. Već smo započeli s fizikalnom rehabilitacijom, a nezahvalno je govoriti koliko će ona potrajati. O daljnjim koracima i tretmanu Domagoja Duvnjaka ćemo redovno izvještavati cjelokupnu javnost’.

Izbornik Lino Červar je nakon potvrde liječnika o ozlijedi Domagoja Duvnjaka komentirao novonastalu situaciju, a pozvao je i splitsku publiku da dođe podržati reprezentaciju protiv Islanda, piše Gol.hr.

“Domagoj Duvnjak definitivno otpada za prvi krug natjecanja. Mi idemo dalje, imamo ambicije da ostvarimo naše planove na svakoj utakmici. Odredit ću igrača koji će zamijeniti Duvnjaka. Mi analiziramo i razmišljamo o narednom protivniku. Koristim priliku da još jednom zahvalim splitskoj publici i pozivam ih da dođu i na utakmicu protiv Islanda, da budu naš osmi igrač. U ovim trenucima njihova pomoć nam je zaista najpotrebnija”, stoji u priopćenju HRS-a.

Podsjetimo, Duvnjak se na samom kraju utakmice protiv Srbije ozlijedio bez kontakta, kao da je osjetio grč i jednostavno je legao na pod. Odnijeli su ga suigrači do klupe, kraj je dočekao na nogama, ali je vidno šepao. List noge mu je bio zamotan i prve prognoze nisu bile optimistične.

”Duvnjak se ozlijedio i zbog toga smo malo tužni i razočarani, ali sigurno trebamo biti zadovoljni igrom kojom smo otvorili turnir i mislim da je to odličan pokazatelj”, izjavio je Luka Cindrić.

Dalić zadivljen rukometašima: “Došao sam u Split naučiti nešto od profesora Červara”

Manuel Štrlek je također zabrinut za sudbinu našeg najboljega igrača Domagoja Duvnjaka.

“Još uvijek ne znamo hoćemo li morati bez njega i koliko. Duvnjak je još na pretragama i čekamo vijesti. Ne moram ni naglašavati koliko nam on znači, ali mi smo sposobni pobjeđivati i bez njega”, izjavio je Štrlek.

Za Hrvatsku sada slijedi Island koji je iznenadio Švedsku, koji je u prvom kolu iznenadio i Švedsku.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.