Dom zdravlja Ljubuški dobio novo sanitetsko vozilo

Djelatnicima Hitne medicinske pomoći i sanitetskog prijevoza Doma zdravlja Ljubuški isporučeno je novo sanitetsko vozilo.

Predstavnici tvrtke MRM export-import d.o.o. iz Ljubuškog isporučili su vozilo za sanitetski prijevoz pacijenata.

Riječ je o Volkswagen Crafteru, 2.0 TDI koji u potpunosti odgovara svim potrebama sanitetskog prijevoza korisnika usluga Hitne pomoći i Doma zdravlja Ljubuški.

Vozilo je nabavljeno financijskim sredstvima Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH, koja su odobrena za kapitalne investicije zdravstvenim ustanovama.

Na ovaj način poboljšavamo kvalitetu i sigurnost naših usluga prijevoza bolesnika, što je jedan od važnih ciljeva naše zdravstvene ustanove, poručili su iz Uprave Doma zdravlja Ljubuški.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Ko god da je donirao nema veze,nedaj boze da nam bude potrebno oni su tu za nas .Imam pozitivno iskustvo svaka im cast .Imam za njih rijec pohvale brzi ljubazni za pomoc su tu Bog ih sve blagoslovio.

  • Bez obzira ko je vozilo donira hvala mu.Nedaj boze da nam budu potrebni oni su u rekordnom vrimenu tu.To znam iz osobnog iskustva.Ja imam rijec pohvale za Dom zdravlja Ljubuski.Jako su brzi ljubazni u svakom pogledu sposobni.Bog ih blagoslovio.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.