Doktor mi vratio nevinost, mogu se udati u Kuvajt

U Bosni i Hercegovini je sve više žena sa seksualnim iskustvom, koje žele ponovno da budu nevine.

Među onima koji u BiH obavljaju, između ostalih, operativne zahvate vraćanja nevinosti, himenoplastiku, je i Centar za plastičnu kirurgiju u Tuzli, koju vodi dr. Zlatko Berberović.

On kaže da se neke devojke i dame za metodu himenoplastike odlučuju zbog straha da bi stupanjem u brak mogle doživjeti neugodnosti, jer im budući muževi jasno stave do znanja da žele da se ožene onom kojoj će oni biti “prvi”. Ima i onih koje stupaju u ugovorene brakove, gdje se nevinost podrazumjeva, pa ako ne ispunjavaju taj uvjet, spas traže kod doktora Berberovića.

“To je najčešći običaj kod romskih obitelji. Neke djevojke dođu i u pratnji roditelja kako bi se obavio zahvat nakon kojeg postaju ponovno djevice”, kaže Berberović.

Ističe i da je imao slučajeve da su nevinost htjele vratiti i dvije djevojke žrtve silovanja, koje su na taj način htjele barem djelomično da zaborave užas koji su preživjele.

Ovaj stručnjak pamti i kada mu je na vrata ordinacije pokucala djevojka, između 30-35 godina, sa željom da ponovno postane djevica.

“Meni je rekla da se udaje u Kuvajt i da njen izabranik misli da je nevina. Uradio sam zahvat i djevojka je otišla sretna i zadovoljna”, priča Berberović.

Ipak, Berberović naglašava da su slučajevi koje je nabrojao u manjini u odnosu na većinu razloga kojima žene opravdavaju “ugradnju” novog himena.

“Veliki broj njih posebno naglašava da to žele da urade jer su imale, kako kažu, pogrešno prvo seksualno iskustvo i žele da to isprave”, kaže Berberović, ističući da za njega kao profesionalca nije bitan razlog zbog kojeg netko hoće neku od usluga u njegovom centru, nego mu je važno da svi iz njega izađu zadovoljni.

Berberović kaže da se do sada nitko nije žalio ni na kvalitetu usluge vraćanja nevinosti ni na cijenu.
“Cijena je 1.400 konvertibilnih maraka i do sada nisam imao nikakvih žalbi ni pritužbi. I oni koji se razumiju i koji se ne razumiju u ovu vrstu zahvata znaju da je cijena izuzetno povoljna”, naglašava doktor Zlatko Berberović.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.