Dođite ih podržati – Gruđanke u subotu imaju domaću premijeru u novoj sezoni

Otvaranje nove premijerligaške sezone u Grudama donosi susret aktualnih prvakinja BiH i novog premijerligaša, ekipe ŽRK Dubica iz Kozarske Dubice.

ŽRK Dubica je klub sa izuzetno kvalitetnom školom rukometa i klub koji je prošle sezone uvjerljivo osvojio naslov prvakinja u 1. ligi Republike Srpske. Dubičanke su u svojoj prvoj utakmici u Premijer ligi BiH prošlog vikenda ostvarile i svoju prvu pobjedu i to u Mostaru protiv ekipe Katarine. Tom pobjedom su pokazale da se radi o kvalitetnoj ekipi koja će igrati važnu ulogu u ovogodišnjem prvenstvu. Posebno je dojmljiv podataka da su u toj utakmici dubičke rukometašice postigle čak 37 pogodaka.

Ekipa HŽRK Grude je u svom premijernom nastupu nove premijerligaške sezone ostvarila pobjedu na gostovanju u Ljubuškom. Bila je to utakmica sa dva različita poluvremena u kojoj su djevojke ove ekipe pravo lice pokazale tek u drugom poluvremenu. Ostvarena je sigurna pobjeda (24:20) u igri koja je imala dosta oscilacija i u kojoj ima još puno prostora za znatno bolja izdanja koja se od Gruđanki očekuju u nastavku sezone.

U subotu će se u Grudama sigurno imati što za vidjeti jer obje ekipe igraju brz i efikasan rukomet te će gledatelji sigurno moći uživati.

Grudske rukometne kraljice Vas pozivaju da ih dođete podržati u prvom domaćem nastupu u novoj sezoni i obećavaju Vam sjajnu rukometnu predstavu. Utakmica se dakle igra u subotu, 30. rujna, s početkom u 19 sati u Gradskoj dvorani Bili Brig.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: