Dodik: Novi Visoki predstavnik tko god on bio, dolazi ovdje kao muslimanski podanik – Jabuka.tv

Dodik: Novi Visoki predstavnik tko god on bio, dolazi ovdje kao muslimanski podanik

Milorad Dodik, predsjedatelj Predsjedništva BiH za RTRS je danas rekao kako je protiv novog visokog predstavnika, tko god on bio.

Nema tih promjena. Mi smo protiv novog visokog predstavnika, on nije ovdje dobrodošao, tko god bio. Visoki predstavnik je pokazao da je antisrpski nastrojen, jer je tako nastupao… Novi predstavnik dolazi kao muslimanski podanik koji treba devastirati RS i srpski narod i njen identitet, da napravi neku kvazimuslimansku državu koju oni sami ne mogu napraviti pa prizivaju razne intervencije, ističe Dodik.

Poručio je i kako je RS neupitna te da je neće uništiti kojekakvi pozivi na ustavne promjene.

(www.jabuka.tv)


16 komentara

  • U Večernjaku ovaj lik daje izjave kako je cilj ujediniti RS sa Srbijom , dakle ostvariti ideju ” Velike Srbije ” Samo se pitam na čiji račun, na račun prognanika Hrvata iz Posavine, uglavnom. A naš voljeni vođa ga stalno podržava. Vi koji pišete kojekakve pozitivne komentare za Dodika, malo se zamislite šta je Hrvatima kroz povijest donijela ideja Velike Srbije. Samo toliko

  • Općepoznata stvar je da su nama Hrvatima sva zla u zadnjih stotinjak godina, napravili protagonisti velikosrpske politike i ideje. Tako da trebamo biti svjesni na koju kartu igra ovaj Velikosrbin. Običnom čovjeku je jasno ali izgleda da našim političarima nije jasno o čemu se radi, ili je u pitanju nešto drugo

    • oni su nam uništili prvu Hrvatsku. to triba potrati vanka. to su uljezi. hijene. bez stida, srama, savjesti, poštenja i općenitog morala. to je bahata krkančina. a Bakir je jednak kao i oni. bahate se nad Hrvatima i na njihovjj otetoj djedovini koju su dobili bez krvi u 7 st. . druguju sa partizanima. sotone. Krišto ima pravo da se bavi pitanjima u Bosni jer je to njeno. Bakir mora dati ostavku. spojiti i vratiti Bosnu Hrvatskoj i Hrvatima. dosta je čobanluka i turčenja. vjera im pokaziva poštenje, dobrotu, karakter, vidi se.. a ovi preko Drine da nisu uzeli kršćanstvo bili bi veći vragovi od balija. komunjare su im potpra svima. sramota za čovječanstvo. svi do jedan.

  • Foliranti sve rade kao u ime naroda a bit svega je zastita kriminala koji su napravili sva trojica, da je njima do naroda i dobrobiti onda ne bi nakon 30 godina bilo gore stanje nego ikad na ovim prostorima. Kvazi politicari kvazi demokracija????

  • doša na tuđe i stavio oznaku republika srpska. konju. vidi se da ste vječni čobani. putovanje preko Drine je uzbudljivo. lijepa avantura do Užica. i onda opleti tamo čobanizam i ne gazi nogom više nikad nazad. nazadniji ste od balija.

  • Zna se gdje je mjesto četnicima! Oni hoće Srbiju pod Zagreb. Čović je prijatelj Dodikov podržava ga. Na račun Hrvata iz Posavine stvoriti republiku.Stvarno mi ništa nije jasno. On mu ide neke god na proslavu u B. Luku. Protiv svog naroda??????????

  • Kako je to jadno narode BiH. Ne treba vam nitko da vas uci kako cete zivjeti. Pa zar Bosna i Hercegovina nije oduvjek znala lijepo zivjeti. Sta ste sebi dopustili.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.