Dodik: Neću provoditi odluku Ustavnog suda, neka šalju tužitelje na mene – Jabuka.tv

Dodik: Neću provoditi odluku Ustavnog suda, neka šalju tužitelje na mene

Predsjedatelj Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da 1. ožujak bh. entitet Republika Srpska “neće slaviti i da to ne može i neće biti praznik u RS-u”.

Ustavni sud odlučuju samo što je u interesu Sarajeva i Bošnjaka, ništa u interesu i uvažavanju srpskih stavova. Gore je od 500 godina Turaka, rekao je Dodik u Banja Luci, prenosi Srna.

On je poručio da Ustavni sud BiH koliko god puta hoće može da donese odluku o tome, ali je on neće provoditi.

Neka šalju tužitelje na mene, rekao je Dodik.

Bosna i Hercegovina u ponedjeljak slavi Dan neovisnosti. Tada se navršava 29 godina od kada su građani skoro dvotrećinskom većinom na referendumu odlučili da njihova zemlja proglasi neovisnost.

Građani su glasovali odgovarajući na jedno pitanje ”Jeste li za suverenu i neovisnu BiH, državu ravnopravnih građana, naroda BiH – Muslimana, Srba, Hrvata i pripadnika drugih naroda koji u njoj žive?”.

Rezultati su pokazali da jesu.

Dan neovisnosti BiH, jedan od najznačajnijih datuma u povijesti, ne slave svi građani u državi, iako su donositelji odluka u to vrijeme, političari, povijesničari, novinari i profesori složni u dvije stvari, a to je da je održavanje referenduma bilo neminovno i da je neovisnost i samostalnost BiH bila odluka isključivo njenih građana.

(www.jabuka.tv)


19 komentara

  • Dakle glasali smo za državu ravnopravnih naroda – Hrvata, Srba i Muslimana – a ne za islamsku džamahiriju. Tako je izglasano i tako mora ostat inače propada država. A to što su Muslimani prisvojili naziv Bošnjak, je potpunio ilegalno i mora bit zabranjeno. Amen.

    • Bravo. Nema bosanskoga jezika ni bošnjaka. Ima izmišljeni bosanski sa puno turizma i dodatnog H. Ne zna se na što liči. A bosanci su i srbi i hrvati pa ne treba dozvoli poturicama da to prisvoje samo sebi. Poturice je poturice. Turčin je turčin. Nek biraju.

  • Valjalo bi da ovakav cirkus jos potraje u ovoj “drzavi” da sluzi za zabavu. Steta samo zbog sirotinje koja grca i pati na tom prostoru, gdje neradi nikakav kompas za ikakvu orjentaciju. To je jedna politicka kloaka!

  • Hrvati i Srbi nisu braća.to su fikcije Srba da mogu manipulirati. Srbi su namjerno zašli da razore Hrvatsku i osnovali su srednjovjekovnu Bosnu. Jer sve može samo da nije Hrvatska. Ranije tamo nisu bili. Hrvati su dobili zemlju bez krvi. A ovaj tupan na slici ne zna ni povijest, a svojata tuđe.

  • Srbi su se uvukli nakon što su turci malo pomalo okupirali Bosnu i Hercegovinu, dio po dio. Svi – komunisti, pravoslavci i muslimani – imaju isti cilj a to je uništenje katolika odnosno Hrvata. U tom su dobro uspjeli jer je BiH prije turske okupacije bila katolička zemlja.

  • Hercegovina se u Sarajevu zove “Južna Bosna”. Političke snage koje nastupaju u Hercegovini se zovu “Probošnjačka/probosanska snage i koalicija”. Narod koji živi u Hrecegovini su većinom Hrvati, a za Sarajevo su bošnjaci(malim slovima ih etiketira islamističko Sarajevo, jer valjda nisu dostojni velikoga slova) katoličke vjeroispovijedi. Sarajevo je zapadni Teheran ili turski sarajstan, očišćen od tzv. nevjernika. Sarajevo je danas ona tzv. Bosna koju vide islamisti, čista Bosna, nepogriješiva Bosna koju je takvim očistila i učinila tzv. Armija BiH. Tko smije dirnuti u takvu Bosnu je separatista, revizionista i fašista najgore vrste, jer tzv. ABiH nije činila zločine, ona ih je ispravljala, tzv. ABiH nije ubijala, već je zločince preodgajala i u raj slala, većinom bez glave, jer glava je bila nepovratno kontaminirana neislamističkim idejama. Tzv. ABiH je prva u svijetu izmislila glavomet nogama ili nogomet glavama koje su odsječena s ciljem poboljšanja tijela. Tzv. ABiH je obučila islamiste, dala im putovnice i poslala ih na “Blizance” u NY i pobila 3 tisuće ljudi, po nekima više nego četnici u Srebrenici.

  • Hercegovina je i za vrijeme turske okupacije ostala Hercegovina (Hersek) a ovi bosanski muslimani svim silama nastoje od Hercegovine napravit Bosnu. To su čisti fašistički potezi.

  • Muslimani samit tim što su se nazvali “Bošnjaci” vrše agresiju na druga dva naroda u BiH. Bosanac odnosno “Bošnjak” nije nacija nego znak regionalne pripadnosti. Pošto su oni postali od Srba i Hrvata a pretežno od Hrvata, oni su Hrvati ili Srbi. Ali eto ako žele bit nešto drugo onda im najbolje odgovara vjerski nazi “Muslimani”. Bošnjak ne dolazi nikako u obzir jer otimaju drugima regionalni identitet.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.