Dodik i Milanović se sastali na Hvaru

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović sastao se u utorak na Hvaru s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Tom prigodom su razgovarali o aktualnoj situaciji u BiH i odnosima između RH i BiH.

Posebno su razgovarali o potrebi uspostave funkcionalne i efikasne vlasti u BiH, koja će osigurati ravnopravno sudjelovanje legitimnih predstavnika sva tri konstitutivna naroda.

Dodik je informirao Milanovića o razgovorima i procesima kojima se pokušava riješiti institucionalna i politička kriza u BiH, pri čemu su se složili kako je to nužno, kako zbog dobrobiti sva tri naroda u BiH, tako i zbog ubrzavanja europskih integracija BiH.

Republika Hrvatska podržava i pozdravlja sve dogovore legitimnih političkih predstavnika triju naroda u BiH koji osiguravaju njihovu ravnopravnost, stabilnost BiH i njen europski put, priopćeno je iz Ureda predsjednika Republike Hrvatske.

(www.jabuka.tv | Foto: Pixsell / Arhiva)

11 komentara

  • Mile je pregorio tko sijalica. Jedan dan odluka u skupštini RS o nepoštivanju Ustavnog suda i slicno i onda za tjedan dogovor o izboru sudije srbina u Ustavnom sudu. A sve to prije učinjeno objavio u narodnim novinama RS. Postao je nevjerodostojan i ponasa se tko onaj nas pijani Karamatic. Demagogija i lupetanja za primitivce.

  • Jedan drugome ŝtete neprave, kao npr.Izetbegović sa svojim zlatnim ljiljanom Komŝićem, htjeli obustaviti izgradnju Peljeŝkog Mosta.

  • Nikad se nije saznalo tko je Milanoviću financirao izbore , u kuloarima kruže priče da je to bio upravo Dodik

  • Nema neke velike razlike među njima, ni jedan ni drugi ne podnose državu Hrvatsku a paradoks je da je Miki čak i predsjednik jedne slučajne države..
    Njegov simpatizer i očito istomišljenik Dodik i dalje bunca i širi nebuloze o milijun ubijene srpske nejači u Jasenovcu za vrime drugog sv.rata i srbi i srbijanci su po tom lažljivom projektu u Europi pa čak i u Cjelom svijetu jedinstven slučaj.
    Naime, srbi bi bili jedini narod u vascelom Kozmosu koji se brojčano uduplao nakon genocida,Svi drugi se nakon genocida brojlčno smanje ali kod dodikovih i vučičevih žrtvi, genocid je utjecao na takav način da se srbijanska populacija udvostručila..
    Uglavnom, genocid su počinili srbi i srbijanci nad hrvatima, muslimanima i drugim narodima biše države a naročito nad albancima.Srbi lažu bez ikakva srama i obzira.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.