Dodik dobio nove prijetnje: “Rat još nije gotov”

Na službeni telefonski broj ureda člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Milorada Dodika u Sarajevu u ponedjeljak su ponovno upućene prijetnje i psovke, potvrđeno je u uredu predsjedavajućeg Predsjedništva.

Nepoznati muški glas, koji je sudeći prema broju zvao iz Belgije, uputio je najgore prijetnje i psovke članu Predsjedništva i njegovoj obitelji, te poručio “da rat još nije gotov“.

Muškarac je govorio ekavicom.

O prijetnjama, koje su upućene u 15:40 sati, obaviještene su sve nadležne službe.

Dodiku je prijeteći poziv upućen i 26. studenoga s njemačkog broja, a muškarac s druge strane predstavio se kao Ibro.

Pozvao je ured Dodika te vrijeđao njega i njegove suradnike i prijetio im smrću, govoreći “da će ih sve zapaliti”, i to zbog postavljanja zastave Republike Srpske u Dodikovom uredu.

SIPA otkrila identitet osobe koja je prijetila Dodiku

(Srna)


4 komentara

 • to je dodikova i covicova taktika jer oni više ne znaju što će lagati svom narodu pa udaraju na ove bleviranje narode probudite se

  4
  4
 • De ne prdite! Kad je hrvacka sluzba mogla ujtit osobu koja je pritila plemkiju, onda morete i vi ! Pa sa njom u cuzu!! Ali vama nije u ineresu! Vama je u interesu ono sto vi mislite i zelite da neko drugi izgovara !! Raduj se medo, rodile su kruske!

  4
  2
 • Sejo jedi gvana hani..Ime ti kaže što si gov.aru jedan.A govori li tebi el-bake istinu ako nas naši lažu.iš u svoju zagađenu kasabu i diši na škrge.

  3
  2

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.