SIPA otkrila identitet osobe koja je prijetila Dodiku

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) otkrili su tko je prijetio predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i članovima njegovog ureda.

Odmah nakon zaprimanja prijave službenici SIPA-e preuzeli su potrebne mjere i radnje, gdje je utvrđen identitet osobe koje je dana 26.11.2018. godine uputila prijetnje predsjedavajućem Predsjedništva BiH, Miloradu Dodiku i članovima njegovog  ureda, o čemu je Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine dostavljen odgovarajući izvještaj, priopćeno je kratko iz SIPA-e.

Podsjetimo, prema prvim informacijama poziv uredu Milorada Dodika upućen je s njemačkog broja.

Nepoznata osoba počela je vrijeđati Dodika i njegove suradnike govoreći da će ih sve zapaliti.

Prijetnje su upućene zbog postavljanja zastave Republike Srpske u uredu predsjedavajućeg Predsjedništva. Poziv je upućen neposredno prije isteka radnog vremena u kome je nepoznata osoba najstrašnije vrijeđala Dodika i zaposlene u njegovom kabinetu, rekli su ranije iz ureda predsjedavajućeg Predsjedništva BiH. Prijetnje su prijavljene generalnom tajniku Predsjedništva BiH Zoranu Đeriću, koji je o tome obavijestio Agenciju za istrage i zaštitu BiH.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • za “Hrvat”
    Evo i ja sam Hrvat ,s Kočerina sam. Ali ,po čemu ti to sudiš?Govorkanja, preseravanja , bla, blaaa.
    Jesi li ikada čuo za presumpciju (ili pretpostavku) nevinosti? Nisi i ne znaš što je to.Nitko nije kriv dok mu se krivica ne dokaže.Ali, ti spadaš u onu rulju koja urla..”razapni ga,razapni ga”.Nije bitno jeli to ovaj čovjek ili netko drugi.Malo morala i obraza treba imati svaki čovjek pa tako i ti ,a ne samo iznositi paušalne i površne ocjene.I da ne zaboravim,ti si (možda) Hrvat tipa Sejdo Komšić pa zalutao maločak ..Ajde išš.

    4
    2
  • Ti sto quasi nesto znas prvo tebi smeta Bosna Pa ako je Taki idi u hrvatsku.,vjerujem i tamo ces se pobuniti i traziti da stvaras Hercegovinu.Takvi nisu nikad zadovoljni .Dodig ti pomogo? Pa da vidimo gdje ce ti biti Rep.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.