Dodijeljene diplome za 336 studenata Filozofskog fakulteta

Dodjela diploma studentima koji su završili studij na Filozofskom fakultetu u Mostaru upriličena je danas u Hrvatskom domu “Herceg Stjepan Kosača”.

Tom prigodom diplome je dobilo 336 završenih profesora, diplomiranih novinara, menadžera odnosa s javnošću, bechelora i magistara struke. Diplome o stečenom zvanju diplomatnima je uručila dekanica fakulteta prof. dr. Slavica Juka.

“U svakom smislu ovaj je dan drukčiji od ostalih u vašim životima. Vaša vas diploma ispunjava jer je ona nagrada za vaše odricanje i uloženi rad, a ona je priznanje i vašim roditeljima i profesorima za ispravan odgoj. Diplomom primate osobna i društvena priznanja, ali i nagrade za vaš uloženi trud, za vaše odricanje”, kazala je dekanica Juka.

Govoreći o značaju Filozofskog fakulteta ona je kazala kako je on značajniji nego ikad do sada. “Odlučili smo ne štedjeti sebe u realizaciji misije našeg fakulteta i Sveučilišta. Zato imamo poslijediplomske, znanstvene i specijalističke studije, te programe za cijeloživotno obrazovanje”, kazala je prof. dr. Slavica Juka.

15 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.