Djevojku u kafiću gnjavio stariji muškarac, konobar našao odličan način da joj pomogne

Lijepa priča o ljudskoj brizi stiže nam iz američke savezne države Teksas.

U Starbucksu u gradu Corpus Christi jedna je 18-godišnja djevojka provodila subotnju večer učeći sama za stolom. U jednom je trenu u Starbucks ušao stariji muškarac i počeo razgovarati s njom. Bilo je očito da se njih dvoje ne poznaju i da djevojka i dalje želi učiti u miru.

Tada je na scenu stupio pažljivi zaposlenik Starbucksa koji je cijelo vrijeme promatrao situaciju.

Osamnaestogodišnjoj je djevojci dao “šalicu vruće čokolade koju je netko zaboravio preuzeti”, a na šalici je pisalo: Jesi ok? Želiš li da se umiješamo? Ako želiš, skini poklopac sa šalice.

Odgovorila im je da se sada osjeća sigurno, a nepoznati je muškarac, nakon što je primijetio da djevojka razgovara s osobljem, otišao iz kafića.

Iako je djevojka rekla da nema potreba za intervencijom i da se osjeća sigurno, ova priča o zaposlenicima Starbucksa s razlogom je postala viralna.

Priču je komentirala i majka djevojke Brandy Selim Roberson, kojoj je njena kći sve ispričala po povratku kući, prenosi Index.

Držala je šalicu u ruci, a ja sam bila sretna što je to netko učinio za nju. Zahvalna sam što su zaposlenici Starbucksa pazili na nju. Kao majci, najveći mi je strah da će se mom djetetu nešto dogoditi i da neće biti nikoga tko bi joj priskočio u pomoć.

Napomenula je i da se nada da ćemo iz ove priče svi ponešto naučiti te da ćemo biti spremniji pomoći neznancima u nevolji.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.