Djevojke se bore za titulu najseksi sponzoruše godine – Jabuka.tv

Djevojke se bore za titulu najseksi sponzoruše godine

“Ambiciozna” skupina žena koje traže sponzore koji će se brinuti o njima i financirati ih odlučila se baciti u borbu. I to ne bilo kakvu, već borbu za najljepšu i najseksi sponzorušu godine.

Natjecanje organizira kontroverzna, ali uvelike korištena stranica Seeking Arrangements, koja spaja starije bogataše s mladim djevojkama koje žele lijepe stvari u svom životu, a da se ne oznoje previše.

U natjecanju sudjeluje 12 djevojaka, koje su i na kalendaru te stranice (po jedna za svaki mjesec). Ona koja dobije najviše glasova naći će se na naslovnici kalendara. Natjecateljice su djevojke u dobi od 19 do 25 godina, koje su jedva dočekale priliku da se dodatno izreklamiraju pred sponzorima. Iako su pozirale u minijaturnim bikinijima, sve odreda tvrde da bi ljudi za njih trebali glasati zbog njihovih osobnosti.

Osnivač stranice Seeking Arrangements Brendon Wade tvrdi da su djevojke koje traže sponzore preko njegove stranice zapravo vrlo ambiciozne i žele napredovati u svojoj karijeri.

“Većina žena počinje se viđati sa sponzorima jer imaju čvrste stavove i ciljeve, bez obzira na to žele li platiti školarinu za studij ili pronaći mentora čije će znanje iskoristiti u životu”, rekao je za Cosmopolitan.

Na natjecanje se prijavilo oko 10.000 žena, a u najuži izbor ušlo je njih 12. Glasači na stranici mogu pogledati njihove profile i izabrati favoritkinju. Glasati se može do 17. rujna, a ubrzo nakon toga doznat će se pobjednica.

Iako stranica tvrdi da su njene članice mlade djevojke koje streme akademskim uspjesima, samo Miss ožujka spominje studij.

“Želim postati logoped, a ako pobijedim novac ću iskoristiti za školarinu”, tvrdi 20-godišnja Jenna iz Philadelphije.

Mis svibnja ima malo drugačije želje i talente.

“Ja sam dokaz da i aparatići za zube mogu biti seksi. Svojim jezikom mogu zavezati peteljku višnje u čvor, imam savršena stopala i znam ispeći savršene kokice”, tvrdi 23-godišnja Jordan. Pa tko bi joj odolio? Čini se malo tko, jer trenutno vodi.

Ako želite saznati više o natjecateljicama, idite na stranicu Seeking Arrangements i provjerite njihove biografije. I dakako, fotke.

(www.index.hr)
 


11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.