Djed Božićnjak otvorio blagdansko druženje u Posušju

U četvrtak navečer u Posušju je, u gradskom parku, održano prvo blagdansko druženje u sklopu manifestacije Božić u Posušju.

Pred stotinama razdraganih dječjih lica program je započeo već tradicionalnim spuštanjem Djeda Božićnjaka u saonicama sa zgrade srednje škole. Pritom je dijelio darove te kasnije spremno pozirao u društvu mališanima pred roditeljskim fotoaparatima.

U nastavku su se svi nazočni mogli zabaviti uz plesnu izvedbu podmlatka kulturno-umjetničkoga društva Fra Petar Bakula i prigodni blagdanski glazbeni program. Naravno, ni ove godine nije nedostajalo ni kuhanoga vina i hrane koja se servirala na posebno ukrašenim štandovima. Na njima su stajale i kutije za novčane donacije koje su se prikupljale za najpotrebitije u Općini Posušje.

Blagdanski program nastavlja se u petak projekcijom filma o radu udruge Fra Mladen Hrkać te koncertom klape Intrade, kao i u subotu, kada se organizira predbožićno druženje u jutarnjim satima u gradskom parku u Posušju, navodi se na službenoj stranici Općine Posušje.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: