Dječji sajam ovog vikenda u Mostaru

S veseljem najavljujemo najočekivaniji sajam u godini koji će se ovog vikenda, već drugu godinu za redom održati u Mostaru. Na 5. katu Mepas Malla 23. i 24. svibnja predstavit će se oko 30 izlagača koji u ponudi imaju proizvode i usluge namijenjene trudnicama, bebama, roditeljima i djeci do 10 godina starosti, a koji će se za vrijeme trajanja sajma moći nabaviti po posebnim sajamskim cijenama.

Dječji sajam će i ove godine u svom festivalskom dijelu ugostiti mališane iz vrtića i škola Grada Mostara i okolice. Za najmlađe su spremna natjecanja, igre, pjesma i ples te šarolik zabavni program koji uvijek oduševi mališane i razveseli roditelje.

program-VODIC_Mostar_

Iz programa izdvajamo:

Kodijevu potragu za blagom, veseli kutak Životinjsko carstvo by Kraš, ples s Lino medvjedićem i degustaciju Lino proizvoda, Yippy zabavnu igru i darove, besplatno šminkanje i savjete o njezi kože za mame te druge zanimljive sajamske i festivalske sadržaje.

Dječji sajam vrata otvara u subotu nastupom Mostarskih mažoretkinja i nastavlja se bogatim festivalskim programom. Radno vrijeme sajma je u subotu i nedjelju od 9.30 do 19.30 sati.

Sponzori sajma su Mepas, Konzum, Jana, Ledo i Violeta.

Ulaz na sajam je besplatan.

Portal Jabuka.tv je medijski pokrovitelj Dječjeg sajma.