Dječak kojeg je majka napustila bori se za život

Igor Starčević, desetogodišnji dječak iz Doboja koji živi sam s djedom, bori se s teškim tumorom i potrebna mu je operacija koja košta 100 tisuća maraka.

Ovo je još jedna tužna priča o dječaku koji kreće u najveću bitku svoga života. Igorov tumor rapidno raste, a prognoze liječnika nisu nimalo dobre, ako se uskoro ne skupi 100 tisuća maraka, dječak neće preživjeti. Desetogodišnjak ima sve češće glavobolje, nesvjestice i krvarenja, a njegova obitelj će unatoč teškoj situaciji osigurati 30 posto sredstava.

Igora je majka napustila prije četiri godine i od tada djed i on preživljavaju s djedovom invalidninom koja iznosi 30KM i od 90KM koje Igor prima od Centra za socijalni rad budući da je napušteno dijete. Bez pomoći ljudih dobra srca, ovaj hrabri mališan će izgubiti bitku života.

Njegovi se vršnjaci brinu oko toga je li im zadaća dobro urađena, čega će se igrati kojeg dana i što će obući, ali on ima puno većih problema i hitno mu je potrebna pomoć.

Iako ga je majka ostavila na milost i nemilost drugih, dječakov djed ističe kako neće odustati od života svoga unuka i učinit će sve što je u njegovoj moći da pobijede zajedno ovu strašnu bolest. Igorov otac radi na nadnici i time pridonosi preživljavanju obitelji.

Igora to nije pokolebalo i unatoč silnim izostancima iz škole zbog bolova, i dalje je vrlo dobar učenik i trudi se da ovo sve što se događa ne utječe na njegove školske obaveze.

Nadamo se da ih ljudi neće napustiti u ovim teškim trenucima i da će se uz pomoć drugih operacija moći što prije izvesti tako da ovaj hrabri lav nastaviti živjeti.

Humanitarni broj do kraja listopada 1413

Broj tekućeg računa 45 17 35 51 000 UniCredit Bank, Filijala Doboj

Marko Starčević +387 66 356 – 468

(www.jabuka.tv | D.M.)
6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.