Djeca se odrekla oca koji je promijenio spol, on dobio na lotu i ne da im ništa

Vrijeme je za osvetu!, bile su prve riječi Melisse Ed (57), transrodne osobe i vozačice taksija, nakon što je na lotu osvojila čak 4 milijuna funti. Te žestoke riječi bile su upućene njezinoj djeci koja su je se odrekla prije 12 godina kada je počela Melissina transformacija u ženu.

Priznala je da će milijune potrošiti na novu vilu, Mercedes i luksuzno vjenčanje, ali svojoj djeci neće ostaviti ni penija!

Znam da se djeca moraju bezuvjetno voljeti, ali oni su me potpuno isključili iz svoga života. Nisu bili kraj mene kad mi je bilo najteže. Odbacili su me, rekla je Melissa i dodala: Još ih volim, ali ne želim da se oni prave da vole mene jer sam odjednom postala bogata.

Melissa je posljednjih godina živjela u jednosobnom stančiću, ali sad je došlo vrijeme za promjenu te je iskeširala pola milijuna funti za golemu kuću u Hullu. Također, riješila se staroga Mondea i zamijenila ga Mercedesom R klase.

Sada na red dolazi spektakularno vjenčanje s njezinom djevojkom Rachel Nason. Ovo će biti drugi brak kontroverzne Melisse koja već godinama svoje fanove uveseljava preko Facebooka i YouTubea.

Prvi put sam se udala kad sam imala 19 godina, ali znala sam da želim biti žensko još od svoje treće godine života.

Prije 12 godina postala je Melissa, a 2011. godine promijenila je spol.

Svi su me se odrekli. Prošle godine umrli su mi roditelji, a da prije toga nisu progovorili ni riječ sa mnom godinama. Djeca su mi promijenila prezimena kako bi prekinule sve veze sa mnom. Ljude poput mene ne smije se stigmatizirati. I ja sam samo čovjek i vrijeme je da se neki ljudi uvjere u to, zaključila je Melissa u razgovoru za The Sun, prenosi Jutarnji.hr.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.