Djeca iz Doma “Marija – naša nada” izlažu rukotvorine u prodajnoj izložbi

Štićenici Doma “Marija naša nada” organiziraju preduskrsne prodajne izložbe u sljedećih nekoliko dana.

Prodajne izložbe su otvorene od srijede 10. travnja u tržnom centru Namex na Trnu do ponedjeljka 15. travnja, a od ponedjeljka bit će premještene u SMT Mepas na Pecari.

Tijekom ovih dana, u prijepodnevnim satima, nekoliko će djece, skupa s djelatnicima Doma, prodavati rukotvorine koje su sami napravili.

Prodajna izložba humanitarnoga je karaktera, a naša djeca sretna su što sudjeluju u ovoj akciji i što mogu s nama sudjelovati u njezinoj realizaciji zvan Doma, rekle su za portal Jabuka.tv djelatnice iz Doma “Marija – naša nada”, koje prate djecu tijekom ove akcije.

Svi oni koji žele, u ovim tržnim centrima mogu kupiti rukotvorine koje su djeca iz Doma “Marija – naša nada” napravila u suradnji s djelatnicima ovoga Doma. Izložbenim artiklima nije određena cijena, svi prilozi su humanitarnoga karaktera, a prikupljeni novac ide za pomoć u djelovanju Doma.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Hvala ti Boze za sve koji imaju srca i sluha za malene nemocne bolesne i da postoji nesto ovako u nasoj hercegovini.Blagoslovi ih Boze sve i one koji im pomazu

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.