Suradnja akademske zajednice i HT ERONET-a

Izložbeni prostor HT ERONET-a na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru posjetilo je izaslanstvo mostarskog i zagrebačkog Sveučilišta predvođeno rektorima Zoranom Tomićem i Damirom Borasom.

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac istaknuo je izvrsnu suradnju ove kompanije sa Sveučilištem u Mostaru na različitim poljima, naglasivši kako je zajednički cilj – društvo znanja i izvrsnosti, a suradnja akademske zajednice i gospodarskog sektora neosporno će značiti i bržu digitalnu transformaciju.

Podsjetimo, jedan od strateških koraka Sveučilišta suradnja je s gospodarskim sektorom čime se, istodobno, implementira koncept društvene integracije.

Inače, tijekom Međunarodnog sajma gospodarstva praksu u HT ERONET-u obavljaju i studenti Odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru pod vodstvom mentorice, rukovoditeljice Korporativnih komunikacija, Misijane Brkić-Milinković.

Mlade kolege pokazale su iznimno zanimanje za praktičan rad na polju odnosa s javnošću, a upravo je sajam izvrsna prigoda da, na licu mjesta, vide kako u ovakvim okolnostima funkcioniraju naše komunikacije u sinergiji s ostalim odjelima. Vjerujem da će im praksa u HT ERONET-u pružiti dobru osnovu za daljnje učenje, rad i napredak, kazala je Brkić-Milinković.

(www.jabuka.tv)