DJ Sandrino dolazi u Mostar

Sandrino, pravog imena Sandrino Tittel, dolazi iz Berlina i trenutno predstavlja jedno od rastućih imena na house i techno sceni.

Tko zapravo dovodi SANDRINO / Innervissions, trenutno jednog od kvalitenijih DJ-imena u svijetu i tko je postavio ljestvicu na jedan zavidan nivo u modernom klubingu? Zapravo radi se o ekipi/projektu pod nazivom “ROOF AW” koji je nastao sredinom 2017. godine u Mostaru kao klupska platforma posvećena elektronskoj glazbi i promoviranju, domaćih i ino artista, u jedinstvenom i unikatnom tonu zabave uz vrhunski light i sound. Na samom početku, nizali su se projekti sa domaćim imenima na jedinstvenim lokacija ”krovovima” grada.

Malo kasnije isti su se preselili na ”prizemlje” s jednim jedinstvenim, prirodnim i ekskluzivnim partijima pod nazivom ”Naturale”. Dio atmosfere sa njihovih događaja pogledajte ovdje.

Stoga nije ni čudo što je ROOF AW, na čelu sa osnivačima Igor HDP  i Andrej Jelic, postala sinonim za dobru zabavu, a ekipa je prepoznala njihove event-e kao nešto sasvim drugačije od ostalih sličnih dešavanja u Mostaru a i šire.

Na različitim lokacijama u Mostaru, sa različitim gostima, “ROOF AW” se etablirao na domaćoj sceni kao clubbing za koji se uvijek traži karta više.

Kao pečat na dosadašnji rad i trud, podižu granicu više i kreću s prvim inozemnim gostovanjem…

Za sami kraj ljeta Igor HDP i Andrej Jelic  nam donose pravu poslasticu za posljednje Open air, krovno izdanje, u  2018. godini. Dakle, u subotu 08.09 na jednoj od najljepših terasa grada koja se nalazi u srcu Mostara, SKY ROOF BAR u zgradi TC BIOSPHERE, nastupit će čuveni njemački DJ i producent – Sandrino, uz support RatCat  head honcha Lawrence Klein-a  iz Šibenika, te ROOF rezidente Andrej Jelic i Igor HDP, dok za specijalni intro set bit ce zaduzen Mili Sefic.

Sandrino, pravog imena Sandrino Tittel dolazi iz Berlina i trenutno predstavlja jedno od najvećih imena na house i techno sceni. Karijeru je počeo još početkom 90-tih kao rezident kultnih berlinskih klubova. Njegovi nastupi koje bilježi diljem svijeta, na najvećim festivalskim binama i klubovima, su uvijek rasprodati, a to zapravo ide u prilog njegovoj trenutnoj popularnosti.

Sandrino je zaradio priličnu naklonost regionalne publike, koliko svojom produkcijom za Dixonov Innervisions, toliko i nadahnutim nastupima, gdje se setovi podjednako napajaju svježim kvalitetnim izdanjima i skrivenim blagom underground scene. Tome svjedoči i rado slušana snimka iz čuvenog beogradskog kluba 20/44 te friškim Mixmag-ovim mixom serijala IN THE LAB iz New Yorka. U Mostaru će Sandrino predstaviti svoja najnovija izdanja i ona koja će tek izaći tokom godine uz spektakularni sound i rasvjetu. Vrijeme radnje je 8. rujna, a party će se održati na predivnoj terasi bara SKY ROOF BAR. Cijena ulaznice je 20KM u pretprodaji, dok za sam event iznosi 25 KM, a broj mjesta je ograničen.

Napominjemo sve partijanere da kartu osiguraju na vrijeme zbog ulaza koji će biti ”veoma” ograničen. 

S obzirom na to da je Mostar na taj datum u centru svjetske javnosti jer se održavaju RED BULL CLIFF DIVING skokovi sa Starog mosta. Zbog velikoga zanimanja za turističku ponudu koju će Mostar pružiti taj dan, uključujući i ovaj event, govori i podatak da su sve EARLY BIRD ulaznice već rasprodane, a najavljeni su gosti iz cijele regije BiH, Hrvatske i šire.

Ulaznice za event možete kupiti online preko portala www.kupikartu.ba i na prodajnim mjestima u Mostaru: SKY Longe Bar, Tecó, Jazzy Bell.

Organizatori najavljuju i nagradne igre, na kojima možete osvojiti i ulaznice za dugo očekivani event, pa zapratite isti i okušajte sreću…a mi se vidimo na 08.09 SKY ROOF BAR-u!

EVENT:

ROOF AW pres. Sandrino / Innervisions / Berlin, De

Sandrino
FACEBOOK | SOUNDCLOUD

Andrej Jelic
FACEBOOK | SOUNDCLOUD|

Igor HDP
FACEBOOK | MIXCLOUD|

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.