Dino Merlin umalo poginuo u Srbiji?

Dino Merlin umalo je stradao kad se poslije trećeg koncerta u Beogradskoj areni vraćao u Sarajevo, saznaje Kurir. Nedaleko od granice s Bosnom i Hercegovinom, na automobilu u kojem je Edin Dervišhalidović bio zajedno sa svojim PR ekipom pukla je guma, pri brzini većoj od 100 kilometara na sat.

Izvor blizak sarajevskom  pjevaču kaže da je samo zahvaljujući pribranosti vozača izbjegnuta tragedija. Iako smo mislili da ne može da mu se dogodi ništa gore od vrtloglavog saplitanja na bini kada je umalo poljubio pod iste, prevarili smo se.

„Nitko ne zna kako je vozač uspio da zaustavi vozilo! Svi osim njega bili su u panici. I Dino je bio veoma uplašen. Trebalo mu je dosta vremena da se pribere. U međuvremenu, momci su zamijenili gumu i nastavili su put, rekao je izvor.

Iz Merlinovog beogradskog PR tima, koji je organizirao koncerte u Areni, potvrdili su da se nezgoda dogodila:

„Znamo da im je pukla guma u povratku iz Beograda, ali nismo sigurni da je Merlin bio u kolima zajedno s PR timom. Brzo su riješili problem, i kad smo se čuli nakon pola sata, već su bili na granici, objavile su vesti-online.com.

14 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.