Dinamo o pismu Marofa: Ne samo da smo odgovorili, nego su nas odbili!

Vijest da je Savskom Marofu na pismo odgovorio samo minhenski Bayer prilično je odjeknula, pa su reagirali iz zagrebačkog Dinama, prenosi Bljesak.info.

‘Nastavno na medijske napise u vezi navodnog ignoriranja poziva od strane NK Savski Marof malo je reći da smo šokirani neistinom koja je prezentirana našim navijačima i javnosti. Naime, ne samo da je GNK Dinamo, kako i dolikuje najvećem hrvatskom klubu, odgovorio na primljeni poziv već smo dogovorili i odigravanje utakmice koju su čelni ljudi Savskog Marofa otkazali – dan prije odigravanja!’, stoji u Dinamovom priopćenju u kom se dodaje:

‘Dinamo ne samo da je odgovorio na molbu NK Savski Marof nego smo i dogovorili odigravanje prijateljske utakmice koju su domaćini dan prije susreta – otkazali.

[PRIOPĆENJE] Pročitajte priopćenje GNK Dinamo vezano uz navode NK Savski Marof o ignoriranju poziva za prijateljskom…

Posted by GNK Dinamo Zagreb on 3. prosinca 2015

Čim smo primili poziv da dođemo uveličati rođendansku proslavu NK Savski Marof kontaktirali smo ih i dogovorili odigravanje utakmice u prvom idućem slobodnom terminu. Kao što se jasno vidi u priloženom dokumentu, 31. ožujka naš trener i sportski direktor Zoran Mamić potpisao je službeni dopis koji je poslan u NK Savski Marof kojim se potvrđuje odigravanje utakmice između domaćina i naše druge momčadi 19. svibnja iste godine.

Dan uoči odigravanja utakmice, 18. svibnja, primili smo mail u kojem su iz NK Savski Marof poručili kako je “došlo do nesporazuma”, “nisu se stigli organizirati” i utakmica je otkazana. Nakon toga je prestala je komunikacija između klubova. Barem što se tiče odigravanja prijateljske utakmice; ne i zamolbe za donacijama od strane NK Savski Marof.

U svakom slučaju, svjesni smo da je svima lakše doći u medije preko Dinama, ali neke granice bi ipak trebale postojati’, stoji u priopćenju u kom se prilaže Dinamovo pismo.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: