Dinamo i Hajduk ignorirali hrvatskog niželigaša – odgovorio mu Bayern!

NK Savski Marof, član hrvatske Međužupanijske lige ove godine slavi 90. rođendan. U klubu su htjeli odigrati prijateljsku utakmicu s nekim od hrvatskih velikana.

Pisali su Dinamu, Hajduku i HNS-u, no odgovor nisu dobili, ni pozitivan ni negativan. Nakon toga iz šale su pisali minhenskom Bayernu, ne očekujući odgovor. No, Bayern je pokazao zašto je pravi velikan.

NK Savski Marof, član Međužupanijske lige ove godine slavi 90. rođendan. Pa su u klubu htjeli odigrati prijateljsku…

Posted by HNL on 2. prosinca 2015

Iz bavarskog giganta stiglo je pismo u kome se Bayern zahvalio na ponudi, ali ju je odbio objasnivši da imaju prijateljske utakmice rezervirane godinama unaprijed, usput čestitavši ovom malom hrvatskom klubu 90. rođendan.

‘Poslali smo pismo i ni u snu nismo mislili da će Bayern odgovoriti. Odgovorio je i to jedini. U jednoj takvoj nogometnoj instituciji pronašli su vremena sastaviti odgovor i poslati ga jednom malom, nepoznatom klubu. Svaka im čast! I premda je odgovor negativan, to nam je definitivno najljepši dar za 90. rođendan’, kazao je za Sportske novosti član uprave Savskom Marofu Mario Orsag.

(Sportske novosti)

1 komentar

  • Dinamo i Hajduk godinama nisu velikani,i neznam cemu i usporedba sa jednim Bayernom.Nezna se tko je gori ona lopina koja je unistila dinamo ili ovi kukavci koji godinama kukaju a meda ne daju.Trebaju se svi okrenut navijanju i podrzavanju svog kluba i grada

Komentiraj: