Dijelovi općine Grude već dva dana bez električne energije

Zbog kvarova na elektro-mreži, koji su prouzrokovani snježnim padalinama, bez električne energije ostali su pojedini dijelovi grudske općine: drinovačko područje, Tihaljina i neki dijelovi Borajne.

Ekipe Elektroprivrede jučer su do kasnih sati bile na terenu te su uspjele popraviti kvarove na nekim dijelovima u kojima je došlo do prekida opskrbe el. energijom, dok je popravka ostalih kvarova još uvijek u tijeku.

Od ekipa Elektroprivrede, koja se trenutno nalazi na terenu, saznali smo da su kvarovi nastali zbog ledene kiše i snijega koji su potrgali vodiče sa stupova, kao i zbog srušenih stupova.

“Zabilježili smo preko trideset potrganih vodiča, koje je usprkos ljudstvu koje se nalazi na terenu i napornom radu teško popraviti, zbog čega i sama sanacija štete ovoliko dugo traje. Uz sve do sad nastale štete potrošači nam i dalje dojavljuju da je na pojedinim mjestima došlo do pada stupova zbog jake bure, tako da nam to stvara dodatne probleme na terenu. Ekipa će ostati na terenu sve dok nam to dopuste vremenske prilike i pokušati ćemo u što kraćem roku popraviti kvarove, a potrošače molimo za razumijevanje i strpljenje.”, kazali su iz Elektroprivrede.

(www.grude-online.info)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.