Dijana Zelenika: Devedestka više ne postoji, Čović je tražio da nema opozicije

Članica HDZ 1990 Dijana Zelenika smtara kako je njezina stranka na vrlo niskoj razini te da je zapala pod velik utjecaj HDZ BiH.

Pitam se ima li stranke. Možda je ružno što tako kažem, ali neke stvari su tako evidentne. Naprimjer, odluka Predsjedništva HDZ 1990 je da sam ja kandidat za Dom naroda. Bez ikakvog održavanja sjednice, ni telefonske, odjednom je kandidat Ilija Cvitanović. O svemu tome odlučuje HDZ BiH, rekla je to za Klix.ba Dijana Zelenika komentirajući šutnju i opozicije na posljednja događanja u Aluminiju.

Na pitanje kako da njena stranka HDZ 1990 nije izašla sa stavom o posljednjim događanjima u Aluminiju, Zelenika je kazala da je upitno postoji li stranka uopće te je istaknula kako adekvatne opozicije u hrvatskom korpusu nema, jer da ima ona bi se oglasila u ovoj situaciji, piše Klix.ba.

Građani da se zapitaju šta su uradili

Čoviću je trebalo da nema opozicije, da sve što radi ide pod kapu HNS-a i nekakve krovne institucije i nacionalnog interesa. Moj nacionalni interes nije gašenje jednog takvog giganta koji je bio nacionalni interes, moj nacionalni interes nije da su Hrvati gladni i bez posla, moj interes nije da je itko gladan u BiH, poručila je Zelenika, bivša zastupnica u Parlamentu BiH

Poslala je poruku svim građanima u BiH da se sami zapitaju što su uradili ili nisu čime su izravno doprinijeli ovakvoj situaciji.

Komentirajući prosvjede radnika koji lidera HDZ-a BiH Dragana Čovića smatraju za jednog od glavnih krivaca za propast nekadašnjeg giganta istaknula je kako se o problemima u Aluminiju mnogo ranije trebalo voditi računa.

Ja sam svoj glas digla prije 12 godina.

Imam dojam da sam išla ispred svog vremena, ali da pojedini donekle sada počinju shvatiti gdje je osnovni problem.

Kada mi dokažu pojedini da im se poklapa imovinska kartica s poreznom, ne samo Dragana Čovića već i ostalih, onda ću im skinuti kapu. Ali imovinska kartica ne da je na ocu, puncu, sinu, kćerki, već da je na njima, govori bivša kandidatkinja za člana Predsjedništva BiH.

Ističe kako se ponovo pojavljuju nastojanja da se cijela situacija svede pod kapu, kako ističe tobožnjeg razdvajanja Hrvata i vraćanje na nacionalnu osnovu.

“Tko je ukrao marku, neka ide u zatvor”

Glad nema naciju. Ovo što pokušava Božo Ljubić s komentarima kao da je novi udar Federacije je smijurija u najmanju ruku, mišljenja je.

Upitana kako komentira napade na Dragana Čovića, točnije gađanje njegovog automobila bocama i drugim predmetima te skandiranje “Dragane, lopove”, Zelenika kaže da su ljudi u totalnoj depresiji i apatiji.

Stručnjaci i psihijatri smatraju da trebaju tri generacije da se izliječi jedno ovakvo stanje u BiH. Ovaj događaj mi se čini kao nekakva kapsula koja neće tražiti tri generacije da se nešto promjeni.

Ja sam za to da se čuje glas naroda. Ako je ovo glas naroda, sretna sam zbog toga.

Nisam za fizičke napade, protiv toga sam. Tko je ukrao marku, neka ide u zatvor. Bojim se da bi pojedinci išli u doživotni zatvor, zaključila je Zelenika.

(www.jabuka.tv)


23 komentara

 • A b*** ti vidi nje..kada je sve proslo nasla da pametuje…ma ista si kao i svi hrvatski predstavnici….svi ste prodane duse i LOPOVI…..

  23
  4
 • Dijana, draga Dijana pa nisi li i ti sjedila u redovima HDZ BiH do dana kada su te kupili sa 200 tisuća eura iz HDZ 1990 da se sruši vjeće. Ta nisi li ti onda dobila i mjesto plaćenog doktora baš u Aluminiju, i godinama si tamo primala, koliko ono 5.000 KM neto. Dijana, pospi se i ti pepelom

  31
  3
 • Ovo je ona sto se predomislila u vezi akciza na gorivo. Njezin glas je bio presudan za uvodjenje akciza. Sad je nakon svega nasla pametovati o opstojnosti Hrvata. Draga Dijana pokrij se usima jer si dobrim dijelom i sama odgovorna zbog sra..a u kojem se nalazimo. Vjerujem da si se ti dobro potkozila, a mi obicni smrtnici cemo vec nekako prezivjeti.

  23
  2
 • Moja Dijana ti si ko i DIno iz Lud zbunjen normalan: “DIno, poslije njanjanja nema kajanja…..”

  Dino/Dijana: Ali druže inspektore, daleko sam ja bio od njanjanja…. tako i ti. Idi nosi te đava!

  17
  4
 • Čudila sam se ljudima Iraka, Libije Sirije kako ne mogu vidjeti šta im se sprema. Mislila sam da su zaostali. A pogledajte nas pa zar nismo isti . Vidite li možda BiH kao Siriju prije rata. Razni smutljivci šetaju ovim zemljama i ima dosta i naših, koji bi radi svojih sitnih, kokošarskih interesa sprdili sve u novu Jugu. Zato vika na Čovića koji se trenutno odupire, dokle će ne znamo. Pored ovakvog naroda ja bi odustala, to nije potrebno sveučilišnom profesoru. Pritisak na njega, na biskupe, narod zaluđen, ne konta, a neki trljaju ruke misleći da smo se predali. Ovaj narod je zaslužio tiranina, tuđina i zato su turci mogli ovdje sjeći glave petstotina godina, a mnogi promijenili vjeru,naciju radi komada zemlje.

  5
  12
 • Dijana jede g—-a asad se pravi da je pravila pitu.Ništa D.čović nije krivlji od tebe nego je krivica veleizdajnika kao što si ti, Bludimir, Yurišič.Kvesić, Titan, Raguž I OSTALA PASMINA SITNOG ZUBA A VELIKE ČELJUSTI pUNO KRIVLJA ZA STANJE U HERCEGOVINI A NAPOSE U aLUMINIJU
  Tvoje vrime je prošlo kao i vrime ostalih petokolonaša ali šteta i zlo koje ste napravili ne će se izbrisati za jedno 29 godina.
  Pokrij se ušima i šuti tuko.

  11
  6
 • Draga Dijanice, Covic i njegova politika spram hrvatskog naroda je katastrofa a ti si ista ili jos veca katastrofa. Da imas njegovu moc bila bi puno gora i arogantnija. Samo vas sve zamjeniti od prvog do zadnjeg. A sada lesinariti na jadu ove tvornice, radnika i to ti koja si uz njih vec 15 god. Je jadno i sramotno… Tko je pametan na izborima ce kazniti i Covica i tebe i sve vama slicne. Novac ucuti sve pa tako i Iliju Cvitanovica, Karamatica, Musu, Canu Primorca i vas sve iz jadne te oporbe. Gdje je Martin Raguz da sto zbori…

  9
  2

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.