Deseta borilačka priredba FNC-a stiže u Ljubuški

Deseta borilačka priredba Fight Nation Championship (FNC) održat će se 4. ožujka u Ljubuškom te tako prvi put otići izvan granica Republike Hrvatske.

Po riječima organizatora Dražena Forgača, bit će to međunarodni spektakl koji će te večeri u Ljubuški donijeti devet borbi.

Radi se o MMA borbama i ovo je najveća promocija u ovom dijelu Europe. Donosimo devet borbi, pravi međunarodni spektakl, međunarodni event. Borci su iz ukupno devet zemalja, od Brazila do Moldavije, Mađarske, Italije i zemalja iz regije. Može se reći da donosimo jedan jako ozbiljan ‘card’ u Ljubuški. Vrhunac večeri će biti borba za titulu u kategoriji do 70 kilograma u kojoj će nastupiti Francisco Barrio protiv Brazilca Arlena Ribeira, kazao je Forgač.

Napomenuo je kako ova borilačka manifestacija prvi put odlazi izvan granica Hrvatske i širi se na zemlje regije.

Odlučili smo prvo gostovanje napraviti u Ljubuškom zbog dobrih kontakata koje imamo tamo na lokalnoj razini. Jako smo dobro prihvaćeni i jednostavno mislim da će to biti pravi spektakl u Ljubuškom, naglasio je Forgač.

Kazao je kako za ovaj događaj vlada veliki interes te da su apsolutno zadovoljni.

Očekujemo punu dvoranu. Ima tu i domaćih boraca, iz Ljubuškog se bori Ante Alilović, iz Rame braća Sićaja, a također je na ‘cardu’ i Selver Mahmić iz Maglaja. Oni su poznati po brojnim i glasnim navijačima tako da su već spremni autobusi koji će krenuti iz tih gradova prema Ljubuškom. Očekujemo punu dvoranu i vatrenu atmosferu, poručio je Forgač.

Nakon Ljubuškog, kako kaže, slijedi prvo kolo Armagedon lige u Medulinu u Puli, a nakon toga Beograd. Što se tiče BiH, u jedanaestom mjesecu u planu je gostovanje u Sarajevu.

Deseta priredba FNC-a bit će održana u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom u 19 sati.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.