Delegacije HBŽ, HNŽ i ŽZH na Međunarodnom mediteranskom turističkom sajmu u Izraelu

Objedinjena turistička ponuda Hercegbosanske, Zapadno-hercegovačke i Hercegovačko neretvanske županije bit će predstavljena danas i sutra na međunarodnom mediteranskom turističkom sajmu u Tel Avivu (IMTM 2022).

Predstavnici triju navedenih županija sudjelovati će u naredna dva dana na sajmu, te predstaviti i nastojati privući što veći broj zainteresiranih posjetitelja da posjete prostore ove tri županije.

Međunarodni turistički sajam u Tel Avivu (IMTM 2022) je globalni događaj i najveći kao takav na području Mediterana. Izvrsna je prilika to za umrežavanje i povezivanje svih razina poslovanja i usluga u oblastima turizma, ujedno je sajam također službeno i jedina turistička izložba za tržište turizma u državi Izrael.

Specifičnosti sajma su također mnogobrojni sastanci, seminari, konferencije, prezentacije aktualnih noviteta u oblastima komercijalnog turizma. Vrijeme pandemije uveliko je utjecalo na turistički sektor, zato ovaj sajam još više dobiva na svojoj važnosti i mnogi ga gledaju kao početak ponovnog turističkog procvata diljem svijeta.

Porast broja izlagača i posjetitelja svake godine, jedna su od glavnih karakteristika sajma. Oko 2.000 izlagača iz 57 država svijeta zauzet će svoje mjesto na ovogodišnjem sajmu, među njima brojni nacionalni i regionalni turistički uredi, konferencijski centri, hoteli, spa i golf odmarališta, kruzerske tvrtke, tvrtke za iznajmljivanje automobila, zrakoplovne tvrtke, zemaljski agenti, turoperatori, destinacijske menadžment tvrtke, trgovinska udruženja, trgovinske publikacije i pružatelji tehnologija u oblastima turizma.

Ispred Vlade Hercegbosanske županije svečanom otvaranju sajma, jutros koji je započeo radnim doručkom, prisustvovali su predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Ivan Vukadin i ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva HBŽ, Božo Perić.

Pored njih otvaranju su nazočili i predstavnici izvršne vlasti iz Hercegovačko-neretvanske županije, predsjednik Vlade Nevenko Herceg i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ Donko Jović, te predstavnici Županije Zapadnohercegovačke.

Delegaciju iz Hercegbosanske, Zapadnohercegovačke i Hercegovačko-neretvanske županije čine predstavnici lokalnih zajednica, javnih poduzeća, ugostitelja, hotelijera i turističkih agencija s područja navedenih županija, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.