Davor Dragičević podnio prijavu zbog ubojstva svog sina Davida

Davor Dragičević i Borislav Radovanović danas su u Okružnom tužiteljstvu Banja Luka predali prijavu kaznenog djela teško ubojstvo  21-godišnjeg mladića Davida Dragičevića.

Prijavu su podnijeli protiv nepoznatog počinitelja.

Davor Dragičević tvrdi da ima dokaze da se montiraju određene stvari u vezi sa smrću njegovog sina, te traži da mu se predaju sve osobne Davidove stvari.

Dajte mi dokumentaciju i fotografije očevida, jer to rješeva zločin. Ništa mi niste dali,  ustvrdio je Dragičević.

Na policiji i tužiteljstvo je, kaže, da priopće imena nalogodavaca i izvršitelja, kako kaže, ubojstvo njegovog sina, za kojim, navodi, neće da plače, sve dok se ne utvrdi istina i pravda u slučaju smrti negovog sina.

Soldo, Dragičević i Memić: Tri misteriozna slučaja koja su srušila vjeru u državu

Prijavu zasnivamo na dokazima i činjenicama koje su neosporno utvrđene u ovom slučaju, a javno objelodanjene i s kojima tužiteljstvo raspolaže više od 40 dana. Tužiteljstvo je trebalo izdati naredbu za prikupljanje dokaza i ovo kazneno djelo okvalifikovati kao ubojstvo, ustvrdio je Borislav Radovanović, koji se novinarima prestavio kao bivši inspektor kriminalističke policije.

Rekao da je on podnio prijavu kao savjesni građanin zbog ovog kaznenog djela za koje je zaprijećena kazna od 45 godina zatvora, a sumnje u sve ranije izjave policije u vezi s slučajem smrti Davida Dragičevića, jer je David Dragičević za života izjavljivao da životno ugrožen.

Radovanović tvrdi i da je u svom ranijem radu rješavao slučajeve u kojima je policija navodila da se radi o zateznoj smrti, ali je dokazao da je u pitanju ubojstvo. Kaže da se od prvog dana stavio na raspolaganje Dragi Čebiću, ali ne za instrumentalizaciju, kako su ga optužili. Radovanovića je ministar unutarnjih poslova RS-a Dragan Lukač nedavno optužio “da je suspendirani inspektor te da ima psihičkih problema, a da utiče na Davora Dragičevića”.

Sumnjiva smrt 21-godišnjeg mladića najveći dosadašnji izazov Dodikovoj vlasti

(Fena)


2 komentara

  • Nek dadnu širokobriješkoj policijivda pregleda sve golove po banjaluci, možda je i njega gol ispripija a to je nemoguće otkrit, samo Širokobriješka policija to može i umje

  • E vala ovdje nešto i smrdi.
    Nije ovo baš najnormalnije ponašanje ojađenog roditelja.
    Osobito što je govorio da zna tko su krivci.
    Čini mi se da bih ih na njegovu mjestu sam naša i presudio.
    Al kažem, ima tu još pozadine koju ne vidimo.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.