Dario Miškić: O Širokom Brijegu sam čuo sve najbolje i sretan sam zbog dolaska u klub | Jabuka.tv

Dario Miškić: O Širokom Brijegu sam čuo sve najbolje i sretan sam zbog dolaska u klub

NK Široki Brijeg doveo je značajno pojačanje na vratarskoj poziciji. Naime, među vratnicama momčadi s Pecare će se naći Dario Miškić (23).

Ovaj 23-godišnjak prošao je omladinsku školu zagrebačkog Dinama, a posljednji angažman imao je u Švedskoj. U žestokoj konkurenciji u Dinamu nije dobio priliku u seniorskoj momčadi, no vjeruje da će u Premijer ligi imati što pokazati.

Ovaj vratar po dolasku na Pecaru progovorio je o očekivanjima u Širokom Brijegu, Premijer ligi, ali se prisjetio i dana iz Dinama u razgovoru za Sportsport.ba.

Kad sam čuo da je Široki Brijeg zainteresiran za mene, brzo smo se dogovorili. Znam da je to klub iz vrha Premijer lige te da će igrati kvalifikacije za Europsku ligu. Imam tu par prijatelja, sve najbolje sam čuo o klubu i gradu i moram reći da sam zadovoljan, priča Miškić.

O Premijer ligi i ne zna baš puno.

Moram priznati da i ne znam baš puno, ali znam da je Sarajevo prvak. Svima nam se boriti u novoj sezoni. Danas sam odradio trening s novim klubom, prve impresije su sjajne. Klub je odlično organiziran i sve je sada na meni, ističe ovaj vratar rođen u Zagrebu.

Odlaskom Luke Bilobrka Široki Brijeg je sigurno oslabljen na vratarkoj poziciji. Miškić vjeruje da će biti prava zamjena za sjajnog čuvara mreže koji je na kraju sezone napustio Pecaru.

Nadam se da ću se izboriti za svoje mjesto. Želim vrijedno raditi i dokazati se trenerima, a oni će biti ti koji će odlučiti, smatra Miškić.

Širokobriježani imaju kao i uvijek visoke ambicije u Premijer ligi, a tu su sada i europska iskušenja.

Mislim da imamo kvalitetnu momčad za dobre rezultate u novoj sezoni. Na tablici želimo biti među prva tri, a naravno tu je i Europa. Protivnik nam je Kairat iz Kazahstana. Ne znam puno o njima, čuo sam da su financijski jaki, ali novac ne pobjeđuje uvijek, smatra Miškić.

U Dinamu je prošao sve omladinske selekcije, a bio je i reprezentativac Hrvatske u mlađim kategorijama.

U Dinamu sam proveo 13 godina i naravno da to razdoblje nikada neću zaboraviti. Dinamo je veliki klub s velikim ambicijama svake sezone, a branio sam za juniore u Ligi prvaka, te Dinamo II. Kada sam vidio da tu nema više budućnosti za mene, otišao sam u Švedsku gdje sam i nastupao do dolaska u Široki Brijeg, kazao je Miškić na kraju razgovora za SportSport.ba.

Široki dobio pojačanje i na vratarskoj poziciji: Potpisao je Dario Miškić

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Nije mi jasno pola Sirokog trenira nogomet a svi nam igraci dovedeni sa strane, ocito porez na budale nasi srednjoskolci sto zapuste skolu i ostanu na kraju i bez skole i bez nogometa, vjecito iste sudbine i propaliteti

    • Zadnje kolo prvenstva, u prvoj postavi 8 od 11 igraca na terenu iz omladinske skole. U igru jos usla dvojica, znaci ukupno 10/14 domacih igraca, to nema nijedan klub u Europi.

    • Popuši. Koji “svi igrači sa strane”? Zlomislić, Ćorić, Pehar, Nikić, Marković, Bešlić, Z. Vukoja, B. Vukoja, Marušić, M. Marić, S. Marić, Vištica, Medić…. sve igrači iz domaće Škole nogometa. Pasi travu magarčino i prestani revati kad ne znaš.

Komentiraj: