Dao joj karticu i poručio da troši koliko hoće samo da mu šalje slike stopala

Amy Williams (21) je studentica iz Glasgowa koja je sasvim slučajno pronašla svog “Sugar Daddyja” odnosno sponzora.

Na Twitteru je napisala da nema dovoljno novca i da treba sponzora. Odmah nakon toga je dobila poruku u kojoj joj je muškarac ponudio novac u zamjenu za slike njezinih stopala.

Mislila sam da se šali jer na Twitteru ima puno lažnih profila poput njegovog, pa sam rekla da prvo želim novac. On mi je tada poslao jednu od svojih kreditnih kartica i rekao da si kupim nešto, pa sam to i učinila, ispričala je Amy, prenosi Daily Mail.

Amy je potrošila više od 8.000 kuna (manje od 2.100 KM) na odjeću za sebe i svoje prijatelje. Njen dogovor sa sponzorom, koji je poznat samo kao “Richard”, postao je viralan nakon što je njena prijateljica Sarah Connolly na Twitteru objavila slike narudžbi iz Missguideda, tvrtke koja proizvodi žensku odjeću.

Objava koja je dobila 12.000 lajkova brzo je dobila nastavak. Sarah je dan nakon objavila i sliku dvije velike kutije iz Missguideda uz opis “stiglo”, prenose 24sata.hr.

 

Poslao mi je svoje kartice s velikim iznosima na njima i rekao da potrošim većinu i počastim svoje prijatelje. Kupila sam toliko stvari da sam morala napisati ime iznad svake narudžbe da se ne zbunim za koga je što. Redovito mi šalje novac samo za slike mojih stopala što je jako čudno, ali ne žalim se, to su samo stopala, rekla je Amy.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.