Dalić s novim napadačem napada Ciprane: Pljuska iz Slovenije boli, moramo više riskirati – Jabuka.tv

Dalić s novim napadačem napada Ciprane: Pljuska iz Slovenije boli, moramo više riskirati

Zlatko Dalić i Ante Budimir gostovali su na konferenciji za medje dan uoči utakmice Vatrenih protiv Cipra na riječkoj Rujevici.

Zlatko Dalić najavljuje najbolju Hrvatsku, prenose Sportske novosti.

Pljuska iz Slovenije boli, poraz je ostavio posljedice. Svjesni smo da nismo bili pravi, znamo da zaslužujemo kritike. Posebno ja, ja to vodim i ne bježim od odgovornosti, rekao je Dalić i nastavlja:

Vratit ćemo se našem sistemu s jednim napadačem i pokušat ćemo napadati preko bokova. Moramo više riskirati.

Konkretan je na pitanje gdje treba tražiti razliku:

Fali jedan na jedan proboja, energije. Nismo uzeli odgovornost u tom segmentu igre, nismo ulazili u prostor. Nije problem u taktici samoj po sebi.

Nahvalio je ciparsku ligu…

Mislim da je njihova liga ispred HNL-a, imaju dva kluba u Ligi prvaka, a njima je osam igrača iz tamošnje lige. Oni prolaze smjenu generacija, ali za Euro su uzeli deset bodova u kvalifikacijama, zaključio je Dalić.

Ante Budimir, koji bi trebao zaigrati od početka je u uvodu rekao:

Cipar je gusta i organizirana ekipa. I za ovu i za prošlu utakmicu dogovarali smo da treba napadati dubinu. Trebamo biti skoncentrirani i strpljivi. Nadam se da ćemo prema naprijed biti bolji.

Želimo biti tim i kolektiv. Moramo biti prava ekipa, zajedno. Moramo biti prvi na svakoj lopti, imamo kvalitetu i znamo da možemo do pobjede, dodao je Budimir i na kraju poručio.

“Oni su dosta živi kad je rezultat neizvjestan. Dobra su ekipa, imaju dobrog napadača. Vidjeli smo koliko je reprezentacija već kiksalo, poput Španjolske i Portugala. Neće nam biti nimalo lagano, smatra napadač Osasune.

Utakmica Hrvatske i Cipra igra se u subotu s početkom u 18 sati uz izravan prijenos na Novoj TV.

(www.jabuka.tv/Foto: Goran Kovačić/Pixsell)


2 komentara

  • Ja i?
    Koga zanima vise bjezis li od odgovornosti ili ne.dalicu nalećelo ti u Rusiji ko coravoj koki pa to svi sve više i više kužimo.Imat ces ti i protiv Cipra probleme.Hoces li i onda nastavit s pricom ili otici.Pa čovječe igra HR je od onda katastrofa.Budi čovjek i reci gotovo je..nego ti bi i s bodom s Ciprom bio sretan.Ajde bolan vise.

  • Daliću Vidalići ,Ciparska liga ispred HNL ,po tebi livanjsko tovarsli ukrštanac,mazga ,ispred tvog jadnog Hajduka je i Malta ,ti ne pratiš niti voliš Dinamo ,zalizane ,ovo je alibi za lošu igru

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.