Dalić: Kek će nam biti najveća prepreka, ali vjerujem u nas – Jabuka.tv

Dalić: Kek će nam biti najveća prepreka, ali vjerujem u nas

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić bio je u subotu u Petrinji gdje je dao podršku humanitarnoj akciji i utakmici legendi Hrvatske i Slovenije, a dotaknuo se i nadolazećih reprezentativnih akcija.

Velika pohvala svi legendama koje se došle, hvala Hrvatskom nogometnom savezu, hvala Slovenskom nogometnom saveze te Uefi. Najvažnija je akcija i da smo svi stigli u Petrinju, rekao je Dalić.

Da je njima 20 godina manje bila bi to teška i neizvjesna utakmica protiv naše današnje reprezentacije, dodao je Dalić.

Hrvatska mlada reprezentacija je pred Europskim prvenstvom gdje će pokušati izboriti završnicu s izbornikom Igorom Bišćanom.

Imamo dobru mladu reprezentaciju, teška je grupa s Portugalom, Švicarskom i Engleskom. Bit će teško, ali imamo šanse. Reprezentacija je dobra i kvalitetna te može napraviti dobar rezultat, rekao je Dalić, prenosi HRT.

U ožujku još slijedi i okupljanje reprezentacija i početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Najteža je utakmica protiv Slovenije

Počinju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, start je uvijek važan i bitan, neće nam biti lako, nema puno vremena za pripremu, ali mi znamo što hoćemo – to je plasman na Svjetsko prvenstvo. Veliki respekt za gospodina Keka, on će nam biti najveća prepreka, poštujem ga i njihovu reprezentaciju, ali vjerujem u nas, zaključio je Dalić te se dotaknuo i neobičnih priprema za Euro.

Sve je nekako neobično, cijela ova situacija nije kako smo očekivali, no nadamo se da će se igrati, volio bih da budu i gledatelji. Želimo napraviti dobar rezultat na Euru.

(www.jabuka.tv | Foto: Cropix)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.