Dalibor Šilić: Nismo zadovoljni ždrijebom!

Nakon što je u ždrijebu šesnaestine finala Kupa BiH Široki Brijeg za protivnika dobio momčad Radnika iz Bijeljine, sportski direktor kluba s Pecare Dalibor Šilić nije bio zadovoljan.

“Nismo zadovoljni ždrijebom, dobili smo teškog protivnika, a igra se jedna utakmica. Bit će teško, Radnik je čvrsta i tvrda momčad. Pokušat ćemo što dalje doći u Kupu BiH, ambicije su visoke, pa ćemo vidjeti. Potrudit ćemo se da ponovimo prošlu sezonu i osvojimo Kup BiH” – izjavio je Šilić.

Radnik i Široki Brijeg se sastaju 20. rujna, kada se igraju i ostale utakmice šesnaestine finala Kupa BiH. Podsjetimo, Široki Brijeg je aktualni osvajač ovog natjecanja.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • A šta da prošlogodišnji nije slučajno osvojen?Idi glupane osvojen je milostinjom.Ove godine neće prositi po bosni i kod zrinjskog jer će ih drugi klubovi kroz prvenstvo ugurati za pretkolo u europi.

  • Koji si ti zugator iznutra. Pa momci dobijaju sve uredno i dobice svak svoje na vrijeme, pa cjeni trud ljudih koji se bore da namaknu sredstva financiska. Nisi ni kavu popio pljuvanje, sramota brate krscane, ti si neki covjek koji pises samo negaticu. Po pobjedu u Sarajevo

Komentiraj: